Google

Translate blog

onsdag 12 juni 2013Citat: Reinfeldt försökte spela ut att regeringens åtgärder fungerar – detta till skillnad från de rödgrönas linje med bidrag och ledighet, enligt statsministern.
– Jobben kommer att avgöra valet 2014. Då ställs regeringens jobblinje mot de rödgrönas bidragslinje, sa Reinfeldt. Slut citat

Läs och begrunda vad karlen säger. Han påstår att arbetssökande är tillhörande det som förr sas om alkoholister som satt på torget att de tillhör ledighetskommittén.

Detta är synen på folk som tvingats till  ekonomiska försämring under alliansens misslyckade arbetslinje vilken ska tolkas som arbetssökarelinje inget annat.

Jobb har alliansens totalt misslyckats med. Arbetslösheten är högre idag än 2006.
Men att det ger mandat för att förödmjuka de arbetssökande och sjuka med personliga skamgrepp som att kalla arbetssökande lediga och därför inte berättigade till en ekonomisk standard det går att leva på är bottenrekord i uttalande av en seriös partiledare.

Det kallas standardsänkning det alliansens gjort att hålla kvar a-kassan på samma belopp som 2002 och att sänka ersättningen under en svår tid från 80% av a-kassan till 65%  för de som mest behöver pengarna de långtidsarbetslösa är skandal. Utöver det ligger summan fast oberoende av inflation eller avgiftshöjningar för att den vägen försämras per automatik.

Ja Reinfeldt jag hoppas debatten inför valet blir jobbfrågan där har ni inget att komma med det har ni bevisat i snart 6 år förutom att ni utöver utförsäkring av sjuka, sänkt arbetslöshetsförsäkringen, tvingat fler att söka socialbidrag och som grädde på uselheten infört 4 jobbskatteavdrag och nu tänker införa ett femte och vinna valet på det genom människors egoism och fördomsfullhet.

Jag hoppas ni försvinner in i den mörka nutidshistorien och att framtida forskare kan ge en förklaring till varför er människosyn var som den var under vår nutid och hur ni kunde genomföra en segregationspolitik och skapa utanförskap genom att påstå att ni skulle stoppa detsamma. 

Reinfeldt panikslagen i sista debatten för sommaren. Allianspartierna hotar men menar troligen tvärtom i handlingar mot svenska folket.

Allianspartierna går fram med följande uttalande
Citat: Vi fyra Allianspartier kan bygga Sverige starkare när andra länder tvingas strama åt. Så fortsätter vi att göra Sverige till ett ännu bättre land att leva i Slut citat.

Den arbetslöse eller sjuke känner detta uttalande som ytterligare ett hot om sämre a-kassa inga jobb men större kontroll av att det söks obefintliga jobb. Den sjuke hotet om skärpning av sjukpenning och fortsatt utförsäkringar.

Utöver det hotet om snabbare segregation ekonomiskt med ytterligare ett jobbskatteavdrag.

Troligen ska dock citatet ovan tolkas som att du som arbete har ska vi ska se till  får ett jobbskatteavdrag till och du arbetslöse skyll dig själv vi ska minska och försämra din ekonomi så länge du inte hittar ett arbete att detta inte finns betyder inget.


Reinfeldt agerar i panik nu och talar efter sitt förstånd utan att tänka först. Citat: - Det finns inte en siffra att räkna på, inte ett löfte att följa upp, det finns ingenting, bara prat, tomma ord, säger Reinfeldt. Slut citat.

Att Reinfeldt börjar förstå att det är hans parti och alliansens som ingen politik har längre mer än bevarandepolitik av segregationen av arbetslösa i förhållande till de med en arbetsgivare vet han. Det finns bara en sak han nu kan locka svenska folket med för att behålla makten. Ett ytterligare jobbskatteavdrag. Utöver det blir det hån mot arbetslösa och sjuka i form av att skrika ut att dessa ska ses som bidragstagare som egentligen kan arbeta och skulle göra det om de sökte fler jobb.

Att sprida fördomar om en grupp i samhället var lyckosamt för Hitler och kan eller är det även för alliansen.

Dock tror jag inte vi får utrotningsläger av arbetslösa och sjuka i vår tid men likheterna i spridning av propaganda mot utsatta grupper finns och det är alltid något som ger frukt om staten och lagen ger möjlighet till detta. Och det ges sedan 2006 i Sverige sedan kan man tycka eller låtas inte se det bäst man vill.

Kommer detta att lyckas? Chansen är stor då svenska folket likt tyska folket i arbetslöshetens spår under 1930-talet  vill se syndabockar och plåga dessa.


Häggström förlöjligar kristna budskapet, Löfven skuffad undan i politikens högkvarter.Löfven har inte plats i riksdagen fastän han är partiledare för det största partiet. Grönköpings veckoblad kunde göra ett reportage om denna idioti.

Citat: Debatten inleds med en sammandrabbning mellan statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och gruppledaren Mikael Damberg, som tar fajten för S-ledaren Stefan Löfven som saknar ­riksdagsplats. Slut citat.

KD:s ledare Häggström är otrolig. Han anser att jobb inte är viktigt för att leva bra i Sverige. Han ser Sverige som väldigt jämställt och med inga skillnader fastän vi har jobbskatteavdrag och låga a-kasseersättningar vilka sjunker år för år. Hög arbetslöshet som omöjliggör arbete för alla. Utförsäkring av sjuka.

Vad talade då kufen om jo etik o moral. Tig och lid. KD och underkasta dig skulle vara bättre begrepp. Att protestera mot alliansens fördelningspolitik eller arbetslöshet och utanförskap ska stävjas anser denne kuf.

Citat: KD-ledaren Göran Hägglund skulle fokusera på etik och moral kopplat till bland annat kravallerna i stockholmsförorten Husby.

Han menar att debatten på vänsterkanten till viss del legitimerar kravallerna.
– Det görs klart att ungdomar i Husby är uppgivna och att deras reaktioner är ett naturligt uttryck. Det tycker jag är nonsens. Vi har en fantastisk välfärd i Sverige och det är förfärligt att så mycket tid ägnas åt att ta ifrån enskilda människor deras moraliska ansvar. Det sänker trösklarna för sådana här dumheter. Slut citat.

Som aktivt kristen i svenska kyrkan skäms jag över att personer likt Hägglund kallar sig kristna. Men jag vet dock inte vilken kristen sekt han stöttar troligen den kristna högern där ingen misskund finns med de dessa ser som ickeutvalda av Gud och som därför ska underkasta sig och se arbetslöshet och sjukdom som Guds straff över otrogna.

Jag hoppas att partiet inte kommer över 4% spärren vid valet 2014 de har ingen rätt att kalla sig kristna utan bör omedelbart upplösas och ingå med sina medlemmar där de hör hemma i moderaternas parti.Moderaternas partisekreterare Kent Persson ljuger så det osar katt om anledningen till att ett femte jobbskatteavdrag behövs snarast.Citat: I SVT:s Politik i fokus idag säger Moderaternas partisekreterare Kent Persson att han anser att regeringen bör genomföra skattesänkningen redan till årsskiftet.  ---  – Jag tycker att det är viktigt med jobbskatteavdraget och helst skulle jag vilja se att vi genomför det redan nu i höst. Det skulle också stärka svenska familjers ekonomi, säger Kent Persson i Politik i fokus. Slut citat.

Uttalandet visar på att moderaterna ser samhället i ett vi och dom. De med arbete mot de sjuka, utförsäkrade eller arbetslösa.

Hur förbättrar ett femte jobbskatteavdrag den usla ekonomin för de utanför arbetsmarknaden?! Jag tolkar det som att Kent Persson inte ser och inte förstår att även sjuka, utförsäkrade och arbetslösa har en familj, att även dessa har barn.

Därför påstår jag att uttalandet är ett hån mot alla sjuka och arbetslösa och skulle få än fler att vilja få bort en politiker med så rasistiska uttalanden som detta! Rasistiskt inte i fråga om svenskar-ickesvenskar, utan om arbetstagare mot de som icke lyckats få en arbetsgivare eller är sjuka.

Uttalanden likt ovanstående, där en gräns dras för vilka som ska få det bättre och vilka som ska få det sämre, är en skam för en före detta välfärdsstat som Sverige och mot svenska folket!

Ett uttalande likt ovan kunde skapa en hård och skoningslös debatt - om vi hade haft en opposition i Sverige idag - och inte jasägare till den fördelningspolitik som idag finns. När kommer nästa förslag, skatt utefter vilket arbete du har och värdering av människor efter detta? Tro mig, första steget togs när skatt efter bärkraft ändrades till skatt utefter om någon arbetsgivare gett dig nåden att få ett arbete eller inte och om du är frisk eller sjuk.

Kent Persson, du likt övriga segregationspolitiker, SKÄMS och gör det nu, för din krassa människosyn!