Google

Translate blog

måndag 24 juni 2013

Löfven m.fl. ta nu upp en ordentlig diskussion med de borgerliga om bidrag, krossa smutskastningen från alliansens flumlinje ”arbetslinjen” om bidrag. Kräv att de förklarar vad deras s.k. arbetslinje står för!Svenska folket måste vakna! Politik är inte bara att önska skattefördelar med jobbskatteavdrag. Snart kommer annars säkert i framtiden förslag på skatt utefter vilket yrke en person är arbetande inom.

Jag läste en mycket informativ artikel om hur det fungerade i Sverige innan alliansens flumlinje och hur det idag ses på människovärdet genom fördomsskapandet i alliansens s.k. arbetslinje.

Citat: Nu måste oppositionen ta bidragsdebatten med Reinfeldt och Alliansen. Och denna gång i tid före valet. Idag är situationen för de utförsäkrade från A-kassa och sjukförsäkring värre än någonsin. Oppositionen - ta bidragsdebatten! Visa på alternativ. Slut citat.

Detta är viktigt.
 Men utöver detta jag påtalar igen, följ länken, läs och förstå hur det var och vad alliansen sedan gjorde och hur de på löpande band krossat framtidstron för de utan arbete och de som ingen anställer, inte av funktionsnedsättande skäl utan av arbetsbrist eller fördomar.

Följ länken här.