Google

Translate blog

onsdag 26 juni 2013

Bidragspartiet Moderaterna ökar inte bara bidrag till företag, utan även till arbetslösa o sjuka - genom utförsäkring och lägre a-kassa.Citat: Under de år Moderatregeringen styrt har antalet socialbidragstagare ökat med cirka 30 procent. Dessutom måste folk ta emot bidrag under allt längre tid: i fjol fick över hundra tusen människor socialbidrag under tio månader eller längre.- - - De är en konsekvens av Anders Borgs arbetslinje där a-kassan och sjukförsäkringen medvetet monterats ned.- - - Alla partier utom Vänsterpartiet är nu för att socialbidraget - som är tänkt att fungera som ett sista skyddsnät för människor i ekonomisk nöd - normaliseras som en alternativ arbetslöshetsförsäkring eller sjukpenning. Slut citat.

Men vad som inte kommer fram i debatten är att till skillnad från sjukpenning eller a-kassa får ingen socialbidrag förrän denne sålt hus och hem, bil och levt upp alla eventuella sparpengar. Allt ska redovisas!

Likt förbannat önskar Borg och övriga osympatiska hårdingar detta fortsätta och öka i omfång.

Citat: Det är svårare att få a-kassa och sjukpenning, och systemen försäkrar allt sämre för inkomstbortfall. Om något år beräknar Arbetsförmedlingen att bara var tionde arbetslös har rätt till a-kassa. Slut citat.

Är det så här de som röstade på Alliansen önskade det nya Sverige när de i senaste riksdagsvalen med glädje såg till att Sverige fick detta utseende?!

Var det värt dessa segregerande jobbskatteavdrag att rösta kvar dessa hårdingar till representanter för Sveriges regering?!


Var det inte lite kortsiktigt tänkande?