Google

Translate blog

tisdag 3 december 2013

Moderaternas skattepolitik med målet samma skatt som i övriga Europa och välfärden som vi känt den ska bort. Löftet om ett sjätte jobbskatteavdrag ses nu påverka.Citat: Moderaterna har en uttalad vision om att den svenska skattekvoten ska ner till EU:s genomsnitt under 40 procent. Blir det verklighet kommer vi inte bara att misslyckas med framtidsutmaningarna – vi kommer att behöva säga farväl till välfärden som vi känner den. Slut citat.

Ingen bra skola, ingen bra vård för alla, utan vård och skola beror på om den behövande familjen kan betala för detta.

Låginkomsttagare får det svårt. Arbetslösa och sjuka räknas inte, ej heller deras barn eller anhöriga, de får i bästa fall vårdas hemma eller få en billig grundvård sista tiden.
Skolbarnen för denna grupp får ingen läxhjälp eller stöd i skolan utan får klara sig bäst de kan, barnen blir kroniskt arbetslösa i många fall och får leva på kyrkans allmosor etc. i vuxen ålder.

Detta är framtiden och så önskar merparten av svenska folket att vi ska ha det!

Nu börjar även avståndet mellan blocken i blockpolitiken att minska.

Mitt tips för valet 2014 är fortfarande att alliansen vinner med liten marginal. Valet 2018 kommer de att samarbeta med Sverigedemokraterna och vinner stort.

Hur de nu tar fler väljare igen beror på löftet om ett sjätte jobbskatteavdrag, inget annat, det är allt väljarna med hälsa och jobb önskar, allt annat är ointressant för majoriteten, så länge de själva inte drabbas av utanförskap.

De som kommer ihåg välfärdssamhället för alla är äldre idag och snart borta, ungdomarna och medelålders ser USA som ledstjärna och vet inte vad välfärd för alla är eller betyder och har egoism som ledstjärna, ”sköt dig själv och skit i andra, ”du ska förverkliga dig själv”…