Google

Translate blog

fredag 6 december 2013

Dåraktigt uttalande av Fredrik Reinfeldt, accepterar enbart två partier i Sverige, ett: alliansen, två: de rödgröna. Reinfeldt agerar som en diktator!Citat: Det block som får flest röster ska regera landet, har Fredrik Reinfeldt slagit fast. Men han ger inget löfte om att släppa fram enbart S och MP – även om de ensamma blir större än hela alliansen. 

– Vänsterpartiet betraktas också som en del av oppositionen, säger han. Slut citat.

Fredrik Reinfeldt anser sig - som enväldig diktator - ha rätt till att stoppa beslut eller valresultat som han inte ser som moderatvänliga. Precis som han stoppade det demokratiska beslutet i riksdagen, där majoriteten beslutade att stoppa nya anvisningar till fas 3 sommaren 2011, anser han sig ha rätt att stoppa ett valresultat!

Inte som diktatorer i andra länder måste - genom valfusk - utan enbart genom sitt ord och sin vilja.

Fredrik Reinfeldt vill inte ha mer än två partier i Sverige, vilka ska vara ett block av rödgröna och ett av borgerliga, kallade alliansen.

Sverigedemokraterna ser han som jokern som man kan samverka med i absolut sista hand, om inget annat får alliansens politik att gå igenom, men först vid valet 2018. Det är sista hands valet, men då övriga nordiska länder regerar med partier som SD är det bara en tidsfråga.

Något vänsterparti som joker önskar inte Fredrik Reinfeldt. Därför ska blockpolitiken ligga fast, enligt honom, annars stoppar han en regeringsbildning.

Jag kan inte förstå hur han kan detta, att ett demokratiskt styrt land kan stoppa en regeringsbildning grundad på valresultat! Är alliansen något som inte kan stoppas längre, är val meningslösa? Är valresultat meningslösa?

Ja, enligt Reinfeldt bestämmer han om ett valresultat ska ha grund till en ny regim! Om han inte tycker det, stoppar han en ny regim. Hur kan ett demokratiskt land ha den möjligheten?!

Men uttalandet är säkert allvarligt menat och till för att skrämma de som tror sig kunna bli av med alliansen bara genom att rösta på de rödgröna.

Fredrik Reinfeldts uttalande är skrämmande och får tankarna att gå till fascistiska diktaturer, där val är en lek med ingen mening för fortsättningen av landets styre, utan bara en fasad för folk och omvärld.

Men varför vill Reinfeldt ha med Vänsterpartiet i en rödgrön regering om han ska godkänna den? Svar, då kan han arbeta med ”kommunistskräcken” för att få stopp på många förslag i riksdagen, som stopp för fas 3, bättre ekonomi för arbetssökande och stopp för utförsäkring, och den vägen få makten igen 2018.

Det finns säkert en dold agenda hos alliansen om de rödgröna vinner valet, en agenda med smutskastning och hot om framtiden för de med arbetsgivare och fördomsfulla uttalanden med målet att skapa ytterligare avsky för sjuka o arbetssökande.