Google

Translate blog

tisdag 24 december 2013

God Jul - med förhoppning om ett nytt år där vi får en ny regering som ser alla i samhället och deras behov och rätt till arbete med en inkomst det går att leva på, både som arbetande och arbetssökande eller sjuk.Ett 2014 där alliansen försvinner in i historiens dimmor med sin begreppsbluff ”arbetslinjen” vilken enbart syftar till att så många som möjligt ska bli arbetssökande av de som är sjuka.

Där sjuka och arbetssökande ska misshandlas ekonomiskt och de med arbete ser ner på dessa och gynnas som ”bättre” svenskar genom jobbskatteavdrag då och då, förutom de årliga avtalshöjda lönerna!

Kan vi 2014  få ett Sverige där alla behövs, ses och är lika mycket värda.
Där inte de med arbete ses som förmer än de som är utan.

Ett samhälle för alla där de arbetssökande får hjälp till nytt arbete och inte bara kontrolleras in absurdum  och inte får ta detta ansvar själva, plus en ekonomisk misshandel på köpet.

Där kroniskt sjuka inte utförsäkras med jämna mellanrum - av ren och skär ondska  och därmed i många fall går mot ekonomisk ruin  eller i en del fall ser utvägen stängd och tar sitt liv.

Ja, det finns mycket som gått snett med alliansens politik och människosynen är som alla vet katastrofal.

Vi hoppas på förändring - en ny regering 2014 - gärna över blockgränserna, men viktigast en regering som ser alla människor som lika mycket värda och inte delar upp svenska folket i de med arbete och de utan och segregerar de senare ekonomiskt och lämnar dem i sticket!