Google

Translate blog

onsdag 25 december 2013

Kan sunt tänkande kvinnor stoppa alliansens framfart med vård skola och omsorg av sjukskrivna o arbetssökande?Citat: Avgörandet ligger hos kvinnliga medelinkomst­tagare som är missnöjda med hur samhället utvecklas.

--- – Man börjar tvivla på Alliansen, men är inte säker på att Socialdemokraterna har det som krävs. Det är helt klart att Socialdemokraterna har misslyckats med att utnyttja att många människor är negativa till samhällsutvecklingen, säger Carl Melin. Slut citat.

I dessa ord ligger framgången för SD men även Socialdemokraternas rädsla för att stöta sig med medelklassen och då de som gynnas av jobbskatteavdragen.

Vård, skola och omsorg kommer i andra hand då alliansens ledare, moderaternas ledarskick, fått svenska folket att se ner på arbetssökande o sjuka och pumpat in uppfattningen att människovärdet ligger i en enda sak, att du har ett avlönat arbete.

Den som inte har detta ska segregeras ekonomiskt och hamna i fas 3 eller som sjuk utförsäkras då och då så att de med arbete upplever att de själva har ett högre människovärde och därmed ska gynnas mer o mer ekonomiskt.
Kan sunt tänkande kvinnor få stopp på detta elände?

De kvinnor som av egoistiska skäl - några andra fanns inte - röstade på moderaterna och dess lydpartier valen 2006 och 2010 som nu ser till mer än sin egen plånbok? Vi får se.

Jag tvivlar, majoriteten av dagens kvinnor är karriärister, inte vårdande och empatiska personer. Det manliga tänkandet av karriär och tänk på dig själv och förverkliga dina drömmar om du kan ligger i fronten och här finns inte plats för medmänniskan.


Men kanske jag har fel detta val 2014 men jag tvivlar. Kanske kan dock hotet (som bör ses som ett hot av ondska inte ett löfte om något bra) om ett sjätte jobbskatteavdrag få folk på andra tankar - om de förstår vad detta innebär för skola, vård och omsorg. 
Men jag tvivlar åter.