Google

Translate blog

tisdag 8 juli 2014

Rapporten jag tagit som utgångspunkt i gårdagens inlägg kan laddas ner här. Rapporten som ska ”bevisa” att arbetslösa fått en bättre ekonomi med alliansen.


Här finns den från Svenska Dagbladet publicerade vinklade rapporten i original utan vinklingar  vilken hade som utgångspunkt gårdagens blogginlägg. Det som i sin tur är från Svenska Dagbladet och är ett troligt beställningsarbete för att hjälpa alliansen att vinna valet till hösten.

Rapporten bör läsas och begrundas noga, om så görs förstår man att Svenska Dagbladet vinklat den och uppförstorat vad den handlar om.

Man har tagit statistiska uppgifter och förvanskat dem så att de ska visa att de arbetslösa fått en rejäl förbättring ekonomiskt med alliansens politik. 

Detta är lätt gjort i alla sammanhang om man döljer eller inte talar om hela sanningen utan väljer ut vissa punkter och uppförstorar dessa eller förvanskar dem något.

En arbetslös har inte fått 14 000kr mer att leva av genom alliansens politik! Tvärtom, a-kassan ligger på samma nivå idag som - hör och häpna – 2002! Utöver det har den sänkts med 15 %. Dessutom så är den inte basbeloppsskyddad.

Att då påstå att den arbetssökande har fått mer i plånboken är en bluff som enbart de ickeinsatta icke arbetslösa kan tro på. Dessa är betydligt fler än de arbetslösa därför kan det ge effekt likväl. Effekten att majoriteten tror att de arbetslösa har fått det bättre sedan alliansen kom till makten.

Sedan finns fas 3 men den tar jag inte upp igen. Alla bör veta vad den innebär vid det här laget och förfasas över skiten…

 

Inga kommentarer: