Google

Translate blog

söndag 13 juli 2014

Reinfeldts sanningshalt kan med råge ifrågasättas. Ljuger han på löpande band?


Ingen kan bevisa om Fredrik Reinfeldt ljög i KU när det gällde Nuonaffären och Maud Olofsson offrade sin heder genom att först ha sagt att Reinfeldt visste om affären och sedan vägrade svara på frågan om han visste i KU.

Men Reinfeldt nekade troskyldigast och visade därmed sin regeringsoduglighet genom att ”inte veta” vad som hände i övriga departement med de statliga pengarna och hur de användes.

Han gjorde bort sig totalt utan att förstå det. Som ett barn som inte vill ta ansvar nekade han till allt.

Men vad som gör honom än mindre trovärdig är att han förnekar att han skrivit boken "Det sovande folket" där han förödmjukar alla svenskar som inte lyckats få en arbetsgivare eller själva är arbetsgivare. Där han visar sin människosyn.

Citat: Kampanjen ”Alliansfritt Sverige” lämnade i dag in ett exemplar av Fredrik Reinfeldts uppmärksammade bok ”Det sovande folket” till Näringsdepartementet. Boken adresserades till statsministern, som tidigare inte velat kännas vid att han skrivit den. --- Tidigare i våras fick Fredrik Reinfeldt frågan av Dagens Nyheter om han skrivit några böcker. Trots att han står som författare för ”Det sovande folket” från 1993 och ”Stenen i handen på den starke”, som han skrev tillsammans med Per Schlingmann och Moderata ungdomsförbundet 1995, svarade han nej.

--- Robin Zachari menar att Fredrik Reinfeldt och Moderaterna bedriver historieförfalskning när de inte vill kommentera boken. ”Det sovande folket” skrevs trots allt för över 20 år sedan. Kan inte en statsminister få ändra sig?

– Enda sättet man kan ändra sig är att ta på sig det man har gjort. Det gör inte Fredrik Reinfeldt när han förnekar sina egna böcker. Slut citat.

Hur kan en s.k. statsminister ha fått så stort självförtroende att denna förnekar konkreta ting denne gjort? Man kan bara uttrycka det som otroligt.

Hur naiv är denne man?!

Inga kommentarer: