Google

Translate blog

torsdag 31 juli 2014

Svart på vitt vilka de borgerliga är. Egoister som har arbete o kapital och anser att de som inte har detta ska tiga och lida.


Med pengar följer i de flesta fall egoism och missunnsamhet.  Den som har en trygghet anser denne ska ha mer trygghet och den som inte har detta ska skylla sig själv.

Detta sätt att se på livet och jobbskatteavdrag  och skatter exempelvis utmärker högerpartier i alla tider och idag Moderaterna med sina lydpartier i alliansen.

Citat: De riksdagskandidater som tjänar mest är också de som i störst utsträckning ratar höjd skatt för höginkomsttagare. --- Rika vill inte höja skatten för rika --- De som tjänar mest av kandidaterna är juristen och Kristdemokraten Rolf Åbjörnsson. Nummer två på topplistan är Moderaten Dag Klackenberg, tidigare vd för Svensk handel. Båda tjänade en bra bit över två miljoner kronor förra året. Båda säger nej till höjd skatt för höginkomsttagare. Slut citat.

Några exempel på egoister är detta. Jag säger inget om moderaterna då det ligger i deras samhällssyn att anse sig förmer än andra.

Moderaterna har visat sin syn på vem som är mest värd och minst värd i samhället genom sina jobbskatteavdrag och vägran att höja a-kassan plus utförsäkring av sjuka till socialbidragsberoende.

Men att en person som kallar sig kristen, om nu bara till namnet genom det parti där denne kunnat göra karriär, är kristdemokrat. Kristdemokraterna är ett lydparti till moderaterna och har inget med kristendomsbudskapet att göra. Men just genom sitt namn förstör de kristendomsbudskapet då det ger många råg i ryggen för att kristendom är en förtryckarreligion.

KD bör omedelbart upplösas och dess såkallade sympatisörer gå med i moderaterna.

Genom att fortsätta existera förstör de för möjligheten att bryta sekulariseringen i Sverige.

 

Inga kommentarer: