Google

Translate blog

lördag 6 september 2014

Moderaternas löjliga affischer med bluffpropaganda.


Här tar jag bara upp en av en hög likalydande trams och naiva slogans inför valet, alla utan verklighetsförankring. Men de ska, likt många andra dumheter från moderater, ses som ”sanning” av människor som inte har kunskap om historia - varken nutida eller tidigare.


Hur många har inte idag glömt Arkelstens otroliganaiva uttalande om att högerpartiet i Sverige var för allmän rösträtt? Detta visade på otrolig okunskap och att moderaterna inte ser till kunskap eller kompetens när de ger arbeten inom partiet.

Nu till barnsligheten av en av de affischer de lägger ut inför valet.

Där rök försvaret.


Citat: Partiet ska lägga 24 miljoner kronor på att svart­måla de rödgröna.

En av affischerna har texten: ”Boom! Där rök försvaret”.

Det är så fräckt att man nästan kan tro att de som gjorde den ryska parodifilmen gett Moderaternas pr-byrå en hjälpande hand.

--- levererade finansminister Anders Borg 2007 ett dråpslag och aviserade besparingar på tio procent. Försvarsminister Mikael Odenberg avgick i protest.

Sedan dess har neddragningarna på försvaret fortsatt. Äldre försvarsmateriel har inte ersatts med ny, underhållet är eftersatt och de tunga systemen, som stridsvagnar, flyg och ubåtar, övas allt mindre.

En tid före valet 2010 avskaffades den allmänna värnplikten med tre rösters marginal i riksdagen. Resultatet blev en systemkris. Det har varit notoriskt svårt att få rekryteringen av soldater och sjömän att fungera tillfredsställande. Slut citat.

 

Inga kommentarer: