Google

Translate blog

torsdag 16 januari 2014

Hur kan förtroendet för Fredrik Reinfeldt vara så högt när alliansen lånar till femte jobbskatteavdraget!?När han hånar de rödgröna för att vilja stoppa fas 3 och förbättra ekonomin för arbetssökande - vilka inte fått ett öre mer sedan 2002 - stoppa utförsäkringarna av sjuka, stoppa privatiseringen av vård, omsorg o skola.

Det är sannerligen en gåta.

7 % har fortfarande förtroende för Fredrik Reinfeldt! Otroligt, enda förklaringen är att många är politiskt ointresserade och ser alliansens politik som en kortsiktig men lönande politik i egna fickan genom att man utöver årliga lönepåslag även får jobbskatteavdrag efter jobbskatteavdrag.

Man ser inte sig själv som möjlig att bli arbetslös och har tron på privata sjukförsäkringar och privata pensionsförsäkringar och fria skolval där man kan ta sina barn ur en skola som man inte är nöjd med, på ungefär samma sätt som att man slutar handla i en butik där servicen inte är till belåtenhet.

Jag förvånas över det höga förtroende alliansens partiledare har fast de segregerat svenska folket i snart åtta år.

Men hatet mot detta finns i samhället och det är skrämmande, vi är på väg mot ett helt nytt samhälle ett som senare generationer i Sverige aldrig upplevt.
Kan de rödgröna ta makten 2014? Ja, kanske. Men sedan kommer alliansen tillbaks - med Sverigedemokraternas hjälp - det är mitt tips.

Samhällsutvecklingen och människosynen är på väg mot ett mycket kallt samhälle, där arbetssökande o sjuka blir syndabockarna.

Vad det innebär framåt är skrämmande, historien visar vad vi har att vänta.
Läs om 1930-talets Europa.