Google

Translate blog

torsdag 30 januari 2014

Arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson tror på allvar att arbetslösheten kan bekämpas med skatter! Sover hon?! Inte ett arbete kan komma ur jobbskatteavdrag, hennes ögonsten, vilket enbart segregerat svenska folket.Citat: I arbetsmarknadsutskottet avhandlas det just nu viktigaste politikområdet, enligt både regering och opposition. Utskottet ska hjälpa arbetslösa och bekämpa arbetslösheten--- Arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson (M) säger att jobbfrågan ligger inte bara på arbetsmarknadsutskottet.

– Det handlar också om skatter och näringsfrågor, det handlar om finansutskottet. Den breda politiken fattas ju riksdagen som helhet. Slut citat.

Att bekämpa arbetslösheten genom att införa jobbskatteavdrag är som att skrika ”vargen kommer” utan att det kommer en varg. Meningslöst ropande vilket till slut uppenbaras är en bluff och därför reagerar ingen på ropen längre.

Så fungerar jobbskatteavdragen. Ingen arbetsgivare ser fördelen med att anställa några fler för att jobbskatteavdragen finns. Jobbskatteavdragen är inte ersättningen för avtalsenliga lönehöjningar.

Därför blir det lika hög arbetskostnad med som utan dessa avdrag.
Däremot skapar de segregation i samhället då arbetssökande och sjuka fått betala för dessa genom att de inte fått ett öre mer genom sina försäkringar sedan 2002. Istället urholkas dessa försäkringars köpkraft med inflationen år för år.

Utöver det får de som arbetsförmedlingen misslyckats med en sänkning av försäkringen med 15 % efter en viss tids arbetslöshet och för att få denna tvingas de arbeta eller sitta av tiden 9 timmar varje dag hos någon samvetslös anordnare av fas 3.
Arbetsmarknadspolitiken är en skattesänkarpolitik och bestraffningspolitik inte en jobbförmedlande politik, vilket också kan utläsas i citatet ovan.


Alla kan drabbas negativt av denna politik. Vill vi ha det så? Om inte rösta bort dessa politiker som segregerat svenska folket och stolt visar upp detta! Gurun eller högsta hönset i denna politik tas upp i morgon, han har ju uttalat sig igen. Namn: Fredrik Reinfeldt.