Google

Translate blog

måndag 3 februari 2014

Skattesänkningar, alliansens lösning på allt. Att det sedan blir utanförskap ekonomiskt och socialt för arbetslösa o sjuka ser de som grädde på moset i sin ideologi. Arbetslinjen!Citat: Varför tror borgerliga partier att alla samhällsproblem kan och ska lösas med skattesänkningar? Senast ut är Kristdemokraterna som i en debattartikel på Brännpunkt 5/1 hävdar att lösningen på det civila samhällets problem är – just det – utökade skatteavdrag! Slut citat.

Alliansen - och märk väl - i detta kluster finns ett kristet parti - eller ett parti som kallar sig kristet - vilka anser att välfärden kan betalas av frivilliga krafter. Alliansen motto eller arbetslinje innebär förutom att skapa fler arbetssökande  en garant för ”sköt dig själv och skit i andra”.

Du som lyckas ska få alla förmåner, låg skatt och stor konsumtion. Plus ekonomi så du kan betala för vård och omsorg.

Välja vilken skola ditt barn ska gå i m.m.

De övriga får smulorna i samhället. Bassjukvård, segregerad skolgång för sina barn och usel ekonomi om sjukdom eller arbetslöshet kommer.

Detta är som vi vet alliansens syn på människan. Elitmänniskan ska gynnas, övriga missgynnas och bestraffas till egna initiativ för att då klara sig själv.

Staten är ingen garant för välfärd för alla utan en segregerande organisation som i USA eller i de flesta länder i Europa i början av 1900-talet.