Google

Translate blog

tisdag 18 februari 2014

Urvalsprocesser normala idag, där de som ska få chans att överleva väljs ut inom en pressad vård. En vårdapparat skapad av alliansen.Vård lika för alla är borta, idag kan du köpa dig till snabb vård eller avvakta i en sjukhuskö i månader för att få din cancer behandlad. Något som gick akut efter upptäckten innan alliansens prioriteringar av segregerande jobbskatteavdrag. Avdrag som effektivt hindrar arbetslösa och sjuka att få annat än en allt sämre ekonomi.

A-kassan har inte höjts i kronor räknat sedan 2002 utan istället sänkts med 15 % till de som är långtidsarbetslösa och som låses in i fas 3, där de på många platser får arbeta åtta timmar om dagen på den ersättning a-kassan ger dem. Alternativt får de socialbidrag. Ingen lön här inte och absolut inga jobbskatteavdrag!

Ersättningen minskar även per automatik varje år i köpkraft med inflationen. Anders Borg har garanterat att ingen a-kassa ska höjas under de närmsta 4 åren. Det enda som ev. kan få alliansen att höja skatten är skolan.

Därför kommer fler o fler av de som alliansen skapat utanförskap för att dö i vårdköer då de inte som många med arbete fått en mycket bättre köpkraft med alliansens segregationspolitik och därför i många fall kan köpa sin vård eller låna till den.

Citat: Sverige har blivit ett ruttet land. För jag undrar: Hur länge ska vi ha ett land där rikast klarar sig och får guldbiljetten till operationen. Medan de svagare som inte kan köpa sig förbi kön dör i en alldeles för lång kö. 

--- Pengar har blivit viktigare än människoliv. Helén Eliasson, (S) ordförande för hälso- och sjukvårdsutskottet i Västra Götaland, säger i SVT:s "Debatt" att hon "beklagar", när hon sitter öga mot öga med de som drabbats i hennes landsting. Slut citat.

Kallt och hårt blev samhället när människor som Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och Annie Lööf exempelvis fick makten och frågan är om inte jobbskatteavdragen får svenskarna att åter rösta fram dessa kalla människor till makten igen 2014? Pengar kan förblinda och egoismen breder ut sig.