Google

Translate blog

lördag 22 mars 2014

Ska arbetslösa tvingas till att ta jobb där de skälls ut dagarna i ända? Förbjud all form av telefonförsäljning! Ungdomar som inte tar telefonförsäljarejobb är sunda ungdomar!Du ska inte acceptera att trakasseras, förtalas och förödmjukas på din arbetsplats. Hota eller skäll ut en handläggare på en myndighet och du blir anmäld. Men det är detta arbetsförmedlingen förmedlar till våra ungdomar  att förödmjukas som telefonförsäljare. Laglöst land!

Vägrar de ta arbetena går ex Expressen ut och säger att det inte är synd om dem som vägrar ta arbeten som dessa. I ledarspalten hånar man ungdomar som inte vill bli trakasserade på sitt första arbete. Nej, säger man, det är inte synd om dem. Ge dem vad de tål!

Citat: behöver inte höra hur synd det är om dem.

Någon borde däremot ha förklarat skillnaden på arbete och semester

---det finns tusentals lediga jobb som telefonförsäljare, men att ungdomar ratar dessa jobb. Slut citat.

Men vi vill ha slut  på all form av telefonförsäljning. NIX register i alla ära men hur många ringer inte upp ändå? Själv har jag skällt ut många försäljare för att de - som jag ser det - antastat mig på köpcentra och telefonuppringning. Jag söker själv upp försäljningsplatser när jag önskar tala med en försäljare. Jag skulle aldrig vilja att mina barn blev telefonsäljare eller mobilabonnemangsförsäljare utanför köpcentra. Vem vill ringa upp människor och få otrevligt bemötande för att man tränger sig på!?

Att arbetsförmedlingen lånar ut sig till dessa arbetsgivare är en skam! Läste att de företag som var med på den rekryteringsträff i Stockholm, där av misstag över 6 0000  arbetslösa kallats,  i första hand, var telemarketingföretag. Ett av dessa var t.o.m det företag som fått hundratals anmälningar på sig genom sin försäljning per telefon av nyckelbrickor!

Nej, ungdomar, vägra ta dessa arbeten vilka ni bara kommer att vantrivas med! Ingen ska behöva förödmjukas på sitt första jobb.

All form av telefonförsäljning borde förbjudas.

Citat: Expressens reportrar har tidigare skrivit om att arbetsförmedlingar och bemanningsföretag har svårt att fylla lediga platser, trots det stora behovet av undersköterskor. Slut citat.

Ännu ett idiotiskt påhopp av Expressen. Visst behövs undersköterskor, men vården vill spara och anställer inga idag, för få inom vården anställer. De ev. uthyrningsföretag som behöver undersköterskor finns troligast i storstäderna och då är det mycket osäkra timanställningar med kanske några timmar i veckan.

Expressen överdriver med syfte att hjälpa alliansens politik med sin flumlinje ”arbetslinjen” och deras syfte att ytterligare minska a-kassan och fördomsspridandet av de arbetssökande!

Citat: Ökad fattigdom gör viljan att ta jobb med dåliga villkor större. Den röda tråden i regeringens sysselsättningspolitik är att det ska löna sig att arbeta. Baksidan av politiken är att de med jobb har fått det allt bättre, medan de utan har fått det sämre. Slut citat.

Detta är alliansens politik. Jobb där man ska förödmjukas genom telefonförsäljning. Tåla att hånas och skällas ut. Få telefonluren slängd i örat och få veta vilken skit man är som ringer och stör plus krav och utskällning i många fall av försäljningsledare, vilka pressar telefonförsäljare att fortsätta ringa.

Resultat, knäckta unga normala människor vilka inte njuter av att behandlas illa. Övriga psykiskt udda människor kan dock trivas i rollen som slagpåse som teleförsäljare. Men normalt gör ingen detta.

Förbjud telefonförsäljning och kasta ut personer likt alliansens ideologer ur svenska folket minne. Personer som ser en mänsklighet i ovanstående citat.