Google

Translate blog

lördag 19 april 2014

Olofsson går om hon vägrar tala in i historien som den slösaktigaste ministern i Sveriges historia. Hon förlorar all heder för att skydda Borg o Reinfeldt. Men en dag i framtiden kommer sanningen fram.Annie Lööf stöttar Maud Olofssons vägran att förhöras om NUON affären och försöker göra det till att Göran Persson gjort samma vägran. Annie Lööf är en tillgång för oss som icke önskar en fortsatt alliansregering. Okunskap och bluff strategier är påtalande inom mycket av de borgerligas ställningstaganden. Bakom ligger rädslan att förlora valet 2014. Inga skumraskaffärer är lämpliga i dagens sken - innan valet - och allt görs för att dölja dessa.

Maud Olofsson genom vägran att förhöras i KU och då även ge upp sin egen heder och gå till historien som den som var den mest slösaktiga ministern i historien bakom ryggen på statsministern och finansministern. Hon vägrar gå i kamp med Borg och Reinfeldt för att rädda alliansen.


Citat: Centerpartiets förra partiledare Maud Olofsson tackar bestämt nej till att bli utfrågad av konstitutionsutskottet (KU) angående den så kallade Nuonaffären   - - - Hon har fått stöd av Centerpartiets partiledare Annie Lööf. Slut citat.

Centern och Annie Lööf. Maud Olofsson får skämmas själv för sitt ställningstagande och bör med detta vara politiskt omöjlig.

Annie Lööf försökte, som moderaternas tidigare talesman Sofia Arkelsten, med att förfalska historien till sin egen fördel. Sofia Arkelsten genom att påstå att rösträtt för alla var något som kommit från högerpartiet.


Annie Lööf genom att påstå att Göran Persson vägrade inställelse till KU på sin tid. Sofia Arkelsten fick avgå medan Annie Lööf sitter kvar än så länge efter många tidigare konstiga uttalanden utöver detta.


Citat: När Annie Lööf konfronteras med uppgifterna från KU-kansliet backar hon.


– Det var ett slarvigt exempel, säger Lööf.

Hon medger nu det inte stämmer att Göran Persson skulle ha vägrat att komma efter att ha fått inbjudan, medger hon. Slut citat.

Kanske Annie Lööf om hon tänkt efter inte skulle uttalat sig alls om Maud Olofsson utan bara sagt att det får stå för henne. Maud Olofsson har ju ändå gjort sig politiskt omöjlig med sitt ställningstagande och borde skämmas.

Nu får Annie Lööf även skämmas för sina opålästa uttalanden vilka bara skadar partiet.

För oss som inget hellre önskar än ett adjö till alliansen och dess segregationspolitik är Annie Lööf en tillgång, så inget ont om henne, hon gör ett bra arbete med att ge Centerpartiet ett dåligt sken, igen och igen, och kan Centern falla ur riksdagen och ur alliansen blir alliansen än svagare efter valet.

Så stå på dig Annie Lööf, fler uttalanden önskas i skilda frågor!