Google

Translate blog

onsdag 30 april 2014

Centerpartiets ungdomsförbund ville håna arbetslösa och sjuka på Tvitter och se dem som levande döda (Zombier) om de demonstrerade 1 maj.När Centerpartiet visade sitt fula tryne men misslyckades få förståelse för tilltaget och drog tillbaks

Citat: Centerns ungdomsförbunds Twitter-konto under tisdagskvällen uppmanas människor att fotografera första maj-demonstranter - och lägga ut bilderna under hashtagen #thewalkingred. En blinkning till den hyllade zombieserien "The Walking Dead".

---På LO sågar man kampanjen.

– För det första är den otroligt taffligt genomförd. Alla negativa reaktioner på sociala medier visar ju också att den inte har träffat rätt. Det är klart att det är provokativt och obehagligt att man vill hänga ut människor som ägnar sin lediga dag åt att demonstrera mot vad de upplever som orättvisor. Slut citat:

Men samtidigt får vi vara tacksamma att den senaste opinionsundersökningen vilken publicerades samma dag visar att Centerpartiet ligger under 4% spärren

Hur många idiotiska tilltag klarar Centerpartiet och Annie Lööf av innan partiet försvinner in i historiens dimmor?

Det som kan utläsas ovan blev likt de flesta föregående inte realiserad men nu har Centern genom ovanstående tilltag visat sitt fula tryne och förakt för de svaga.

De som klagar på alliansens ansåg ungdomspartiet skulle hängas ut på nätet.

Nog har vi sett hur extremister av alla slag gör sålunda och nu ser vi  att detta tankesätt även finns  hos Centerpartiet.

Nog ser vi att samhället inte är vad det varit och människorna inte tål svagheter.

Tilltaget är skrämmande men ligger i tiden där svaghet ses som människans egen skuld. Och de som faller igenom och inte får arbete eller är sjuka ska hålla tyst och inte ge sig ut på gator och torg och demonstrera.

Kommer Centerpartiet i framtiden att ta bort rätten att demonstrera? Omöjligt är det inte ovanstående ser ut att vara första steget. Men det var lite för tidigt i tid.

Vårbudgeten, ytterligare en fortsatt segregations och utanförskapande blev det, att det är valår gjorde inte att Anders Borg visade minsta misskund med de arbetslösa och utförsäkrade.Ingen höjning av a-kassan eller stopp av utförsäkrande av sjuka från sjukförsäkringen blev det. Detta fast det är valår och förslag av detta slag skulle troligen lockat många att rösta på alliansen.

Nej, tjurnackat fortsätter segregationen av arbetslösa ekonomiskt och sjuka tas det ingen hänsyn till överhuvudtaget.

Så många som möjligt ska vara arbetssökande och att vara arbetssökande i alliansens värld är att vara just arbetssökande!

Nu är a-kassan lika usel som existensminimum i socialförsäkringen. Hur låg Anders Borg anser den ska bli vet ingen. Men mitt tips är att arbetslösa ska vara socialbidragstagare när a-kassan blir än lägre och då startar automatiskt ytterligare ett stress och pressmoment på den arbetssökande. Det att inget socialbidrag betalas ut förrän alla ev. kapitala tillgångar den arbetssökande har sålts ut och levts upp.

Budgeten i vår gör att skattehöjningar på bil och tobak m.m. gör att de arbetssökandes ekonomi automatiskt och ytterligare försämras än mer. Nu tvingas säkert några fler att sälja bilen. Tobakseländet anser säkert Anders Borg likt han sa om spriten för några år sedan när skatten på denna höjdes att ”arbetslösa ska söka jobb - inte supa eller röka”.

Vill svenska folket verkligen ha dessa alliansvänner och Anders Borgs energiska segregation av arbetslösa ekonomiskt - vilken accelererar med inflation och avgiftshöjningar ytterligare fyra år?!

Omöjligt är det inte, människor är egoistiska och med alla fördomar mot sjuka och arbetslösa som alliansen spridit och då flertalet har arbete och trygghet och fått det mycket bättre ekonomiskt med alla jobbskatteavdrag, är möjligheten mycket stor att alliansen sitter kvar och fortsätter segregera svenska folket…