Google

Translate blog

onsdag 14 maj 2014

Olofsson har gjort bort sig in i historieböckerna och blir ett exempel i framtida statsvetenskap på universitetsnivå om hur man inte bör göra som politiker 

Grundläggande orespekt för svenska folket har Olofsson visat prov på.

Citat; Visste Fredrik Reinfeldt om köpet – eller inte?

– Jag tror inte att det är den viktigaste frågan. Jag förstår att det är intressant, men nu pratar vi konstitutionella frågor.

Varken andra, tredje, eller fjärde gången frågan ställdes kom något besked från Olofsson.

– Jag kommer svara på samma sätt, det är inte lönt att du fortsätter ställa frågan. Slut citat.

Goddag yxskaft kan bäst beskriva förra näringsminister Olofssons hån mot svenska folket när de genom reportern önskade få svar på om Reinfeldt vetat om skandalaffären med NUON med skattebetalarnas pengar.  

En fråga där man kan svara ja eller nej vägrade denne kvinna att svara på.

Orespektfullt mot hela svenska folket var detta och syftet kan enbart vara att skydda Reinfeldt. Men effekten av detta dumma tilltag kan istället bli det motsatta.

 Nu tror säkert merparten av svenska k folket att Olofsson döljer något och detta kan inte vara av annat skäl  än att skydda Reinfeldt och det han sagt i KU att han inget visste. Men detta ickevetande tror färre på nu när Olofsson vägrat bekräfta Reinfeldts nej till vetande.

Indirekt har hon därmed gett svar. Svaret att Reinfeldt vetat.

Alliansen återskapade Fattigsverige.


Citat: Socialbidraget var tänkt som ett yttersta skyddsnät för dem som trillat genom maskorna i andra trygghetssystem. En tillfällig hjälp i speciella situationer. Inget någon långsiktigt skulle klara sig på.

Den gamla fattigvårdspolitiken - då människor med mössan i hand fick ta emot nådegåvor - ville tidigare inget parti ha tillbaka. Men nu är den här igen. Slut citat.

Vilka är det nu som fastnar i socialbidragsberoende?

Det är arbetslösa med a-kassa.

Hur otroligt det än låter för flertalet av svenskar med anställning eller pensionärer är det de arbetslösa som idag i större och större antal inte kan leva på sin a-kassa. Inte ens existensminimum ger a-kassan flertalet idag som är långtidsarbetslösa.

A-kassan har i motsatts till socialbidraget inget inflationsskydd i form av basbeloppshöjningar efter hur inflationen slår. Inte heller kan någon med a-kassa begära en extra tilldelning av pengar vid tandvård etc.

A-kassan ligger istället på samma nivå i kronor som 2002 minus 15 % för de mest behövande, de långtidsarbetslösa.

Vad skulle en anställd eller socialbidragstagare anse om de plötsligt skulle leva på den lön som gällde 2002 minus 15 % eller socialbidragsnormen sänktes till nivån som gällde 2002 minus 15 %?

Alliansens politik är en katastrof för Sverige då den skapat det vi hoppats vi aldrig skulle få uppleva igen, ett Fattigsverige!

Segregationspolitik av djupaste ondska har skapats och fördomar mot sjuka och arbetslösa har även skapats, vilket gett grogrund för hat i samhället och högerextremism.

Istället för att få ett riktigt arbete kastas de arbetslösa in i fas 3 där de sätts i moderna arbetsläger.

Det viktigaste i dessa läger där hemliga anordnare får betalt är inte alltid att utnyttja dessa moderna slavar i riktiga arbeten eller enbart förpassa dem i apati utan istället att dessa sitter av sina åtta timmar om dagen för att få behålla sin usla a-kassa eller sitt socialbidrag.

Att protestera hjälper inte, då riskerar de moderna slavarna att kastas ur systemet och förvägras ens en usel a-kassa eller sitt socialbidrag.

Detta är ”arbetslinjens” politik!

Vården går på knä, skolan brister i resurser men ingen vill betala för mer personal. Istället sätts arbetslösa i fas 3 där de sitter av sin tid eller arbetar utan lön för hemliga anordnare på hemliga platser.

Vad är det för politik?!

Vi borde lärt oss mer genom historien vad vi nu skapar av hat och extremism när inte alla människor räknas utan sätts på hemliga platser med hemliga anordnare för att tjänas pengar på…