Google

Translate blog

tisdag 20 maj 2014

Reinfeldt otroligt naiv i sitt uttalande, som det största skattesänkarpartiet skyller han Löfven för att vara ett skattesänkarparti!


Genom att ha infört fem jobbskatteavdrag och segregerat svenska folket ekonomiskt utan någon som helst mening än att ge mer till de som har arbete och mindre till sjuka och arbetslösa, ser han sig ändå inte som partiledare för ett skattesänkarparti.

Fredrik Reinfeldt har även lånat till det femte jobbskatteavdraget, så tramset om att varje krona i skattesänkning nu ska vara finansierat gällde inte detta avdrag.

Det ska gälla från nu och anledningen är att det ska vara omöjligt att höja a-kassan.

Utöver det försöker han skrämma väljarna med att Stefan Löfven är en stor skattesänkare som inte finansierar sina skattesänkningar, själv önskar han satsa på skola och vård.

Citat: Vi föreslår inga skattesänkningar för den kommande mandatperioden. De stora skattesänkningarna – de föreslår Stefan Löfven och Gustav Fridolin.

Du utlovar stora skattesänkningslöften till pensionärerna. Jag tycker att det är viktigare att ha ordning på de offentliga finanserna och satsa resurser på skolan, sa statsministern.

Löfven svarade då med att säga att Reinfeldt levererat ett tydligt besked om att skatterna för pensionärer inte kommer att sänkas med en moderatledd regering.

Reinfeldt kallade då Löfven för "stor skattesänkare". Slut citat.

Frågan är hur dumma uttalanden en s.k. statsminister får vräka ur sig?!

Varför sänker han skatten i fem omgångar för enbart de med arbete och den sista gången med lånade pengar samtidigt som vård och skola ropar efter hjälp?!

Men nu passar det vid ett val att ropa efter pengar i första hand till just detta.

Jag säger bara SKAMLIGT Reinfeldt!

Hur någon kan påstå att du vann debatten varifrån detta uttalande är taget är en gåta.