Google

Translate blog

onsdag 21 maj 2014

Ta debatten om a-kassan och sjukpenningen nu, de rödgröna behöver inte vara rädda för alliansens skrämselpropaganda.


Merparten av sunt tänkande svenskar förstår nu hur misslyckad alliansens arbetsmarknadspolitik blev.

Att inte usel a-kassa, utförsäkrade sjuka med en usel sjukpenning som slutade i socialbidrag och i många fall ond bråd död, gav inte fler arbeten.

Att inte jobbskatteavdrag fick mer effekt än att de utan arbete segregerades ekonomiskt och till slut blev en inkomstkälla för hemliga anordnare av fas 3 platser.

Ta debatten om den usla a-kassan som ligger på samma nivå som 2002 utan jobbskatteavdrag ens för de som gör riktiga arbeten i fas 3 i anordnares hemliga slavläger. Fas 3are vilka fått sin a-kassa sänkt med 15 % fastän eländet legat fast på samma nivå som 2002!

Tolv års stillaliggande försäkring i utdelning, vilka andra försäkringar har gjort detta?! Inga inflationsskydd, bara krav på den enskilda och kravet  på dagens arbetsförmedling att den arbetslöse får krav på sig i form av meningslös jobbsökarerapportering.

Vad är Stefan Löfven rädd för? Allianspropaganda om bidragsparti?

Vad är då alliansen som har ökat bidragen till företagare för att anställa och som då fått många nya oseriösa lycksökare inom företagande, riskkapitalister inom vård och skola och andra oseriösa företag, vilka konkurrerar med seriösa företag som betalar normala arbetsgivareavgifter och har kollektiva avtal!?

Citat: -Det finns en oro från socialdemokratiskt håll att utpekas som ett bidragsparti, säger Bjereld. Slut citat.


Svenska folket har hört alliansens propaganda  att se arbetslösa som bidragstagare till leda och är trötta på tramset med den så kallade arbetslinjens skattesänkningar för  utvalda m.m.

Våga ta debatten, alliansens tid bör vara slut nu!

Deras usla lurande av svenska folket för att segregera människor i ett ”vi och dom” kanske äntligen är slut och vi får förhoppningsvis ett samhälle för alla igen. Ett samhälle där arbetslöshet inte bestraffas utan är ett tillfälligt läge där arbetsförmedlingen med alla medel garanterar hjälp till ett avlönat arbete inom rimlig tid istället för som nu, kontrollerar att arbetslösa söker arbete som aldrig ger något arbete.

Stoppa kontrollsamhället som enbart leder till ett fascistiskt elände i framtiden där samhällsgrupper står mot varandra likt det var när fackföreningsrörelsen kom till och hatet mot de svaga var stor från borgerligheten.

En återupprepning är på väg genom fördomsskapandet mot arbetslösa och ropen om bidrag från alliansen. Stoppa dess farliga ideologi nu!

Visa vad deras begrepp ”arbetslinjen” egentligen betyder, jag har gjort det flera gånger, men kort kan jag igen säga att den betyder arbetssökarlinjen.

Fler ska bli arbetssökande för att skapa ett låglönesamhälle i framtiden.

Sjuka ska utförsäkras för att bli arbetssökande.

Arbetslösa själva ansvara för sin arbetslöshet.