Google

Translate blog

onsdag 18 juni 2014

Fast svenska folket sagt sitt om jobbskatteavdragen vågar inte Löfven ta debatten om dumheterna. Reinfeldt vågar inte öppet säga sig värna om fler segregerande jobbskattavdrag.


Citat: Någon politisk plastikkirurg har opererat bort allt som skulle kunna få väljarna att associera till ”bidrag” och Löfven ska vinna valet på ett budskap koncentrerat till två frågor: jobb och skola. Slut citat.

Med detta ska det talas om bidrag som ska kallas stöd vilket är ett begrepp alliansen inte lyckats eller velat få svenska folket att se som ett fult ord. Stöd är fint fast det är lika mycket bidrag som något annat. Men då det riktas till arbetsgivare ska det ses som något fint. Medan stöd till arbetslösa och sjuka ska ses som bidrag till försörjning då arbetsförmedlingen eller hälsan misslyckats och detta ska ses som något fult. Att hjälpa svaga ska ses som fult. Därför nämner inte Stefan Löfven de arbetslösas eller sjukas situation om han kan undvika det, av risk för att förlora väljare vilka utbildats av alliansens propaganda att se stöd till sjuka och arbetslösa som något fult och fel.


Fredrik Reinfeldt har sagt följande: Då ska vi stå upp för idén om att hålla ordning i offentliga finanser och inte ropa "allt till alla" Slut citat.

Detta ska ses mot bakgrund av deras politik att de med arbete ska ha mer att leva av och ytterligare jobbskatteavdrag utöver kollektivavtalshöjningar. Medan arbetslösa och sjuka ska fortsatt få mindre köpkraft och ingen höjning av a-kassan kan ses de närmsta 12 åren heller, likt de senaste 12 åren.

Alla ska inte få det bättre utan bara utvalda grupper resten får klara sig bäst de kan och i sista skedet söka socialhjälp.

Detta är Fredrik Reinfeldts syn på människan, det ska vara skillnad på människor utifrån om de har arbete eller inte. Allt till alla ska inte få ske. Arbetslösa och sjuka ska ha så lite som möjligt att leva av för att det snarast ska bildas en låglöneklass. Den så kallade arbetslinjen har talat i Reinfeldts värld.