Google

Translate blog

lördag 9 augusti 2014

Linda Skugge vill bli omtalad igen. Sprider fördomar så det stänker för att uppmärksammas.


Linda Skugge, uppväxt och jobbsökande under det glada 1980-talet, då jobb fanns överallt innan krisen i början av 1990-talet.

Denna tids lätthet att få jobb jämför hon med nutid och anser det lika lätt idag!

Allt för att få uppmärksamhet och sprida vidare fördomar mot arbetssökande och ungdomar gör hon för att få bli känd och uppmärksammad.

Hon hade en gång Sveriges mest lästa blogg men fick sluta då hatbreven kom. För att bli mest läst måste man sticka ut och det kan Linda Skugge. Nu senast med detta nonsens.

Citat: Jobb är ingenting du får – utan något du skapar och skaffar dig själv. Först börjar man med att skaka av sig sin fin-i-kanten-rock och lata attityd och sedan använder man sina två ben och går gata upp och gata ner och knackar på hos alla butiker och restauranger.

Sedan tonåren har jag alltid haft jobb. Slut citat.

Alla som sökte jobb fram till 1990-talets början kan säkert känna igen sig.

Men i nutid, efter 1990-talets början, är det skamligt att skaffa sig uppmärksamhet likt Linda Skugge gör genom att påstå att det går att göra samma sak idag.

Det är att bekräfta riktigheten i fördomsskapande av samma karaktär som alliansens politik och ideologi gjort sedan 2006. Att arbetslösa får skylla sig själva.

Mytspridandet - vilket Linda Skugge gör med syfte att bli känd - är enligt expert inom området med arbete i verklighetens arbetssökeri en bluff. Se länk.


Fördomsspridande är farligt även om det har ett syfte, likt alliansens jobbskatteavdrag. Låt oss hoppas att det stoppas med bluffspridning och påhopp av ungdomar, arbetslösa och sjuka efter valet 2014.