Google

Translate blog

onsdag 10 september 2014

Alliansen är otroligt farliga för demokratin.


Vi har sedan tidigare sett hur de nonchalerade riksdagsbeslutet från 2011 som togs i demokratisk anda i majoritet om ett stopp för fas 3.

Vi läser ofta nu innan valet om hur alliansens partier med alla medel och kufiska idéer ska göra vad de kan för att stoppa en ny regering efter valet, oberoende av valresultatet.

Utöver det har de satt i system att skylla det som människor klagar på av alliansens politik under åtta år som socialdemokraternas fel när de regerade före 2006!


Citat: Vi har vant oss vid att Jan Björklund försvarar sin misslyckade skolpolitik med att skylla på urgamla beslut från tidigare socialdemokratiska regeringar.

Nu har beteendet uppenbarligen också införlivats i alliansens retorik kring ekonomin. Slut citat.

Med andra ord tänker alliansen ta till vilka knep som helst för att stoppa en ny regering. Demokratiska beslut vet vi, se ovan, att de inte tar hänsyn till om dessa inte gynnar alliansens ideologi.

Valresultat verkar de inte heller respektera. Istället kommer de med vädjanden om att ta emot fler flyktingar och nu senast även om skattehöjningar för just detta.


Med all säkerhet kommer detta fram just nu för att skrämma fler till att rösta på Sverigedemokraterna vilka är ett av hoppen för alliansen att stoppa en ny regering efter valet. En regeringsduglig regering kan inte bildas om Sverigedemokraterna blir vågmästare och så blir alliansen kvar vid makten.

Utstuderad grym uträkning är de uttalanden som kommer från Reinfeldt. Löfven och övriga rödgröna är tyvärr för naiva för att gå till motangrepp.