Google

Translate blog

fredag 26 september 2014

Försvarsminister Karin Enström av samma skrot o korn som före detta näringsminister Maud Olofsson. Båda totalt inkompetenta och svarslösa när det uppstår problem .


Nuonaffären minns vi hur Maud Olofsson satt och blånekade om att hon visste om Fredrik Reinfeldt blivit informerad innan skandalaffären. Först hade hon sagt ja, han visste, sedan blånekade hon genom att inte uttala sig och vägra inställa sig när KU kallade. En sådan person hade svenska folket förtroende för som näringsminister. Som plåster på såren fick hon ett toppjobb efter sin tid som näringsminister. Detta är alliansens syn på hur människor ska värderas. Vanliga arbetare som gör idiotsaker riskerar att bli svartlistade på arbetsmarknaden, men inte regeringsmedlemmar.

Nu har försvarsminister Karin Enström blivit nästa otroligt naiva person vilken troligen kommer att belönas med ett toppjobb efter sina ”goddag yxskaft” uttalanden när det gäller försäljning av programvaror till Kina.


Citat: I SVT:s Aktuellt fick försvarsminister Karin Enström 13 frågor om försvarsmyndigheten FOI:s försök att samarbeta med Kina kring en programvara. På alla utom två upprepade hon samma sak - att hon haft ett möte med FOI:s generaldirektör Jan-Olof Lind, som försäkrat henne om att det inte finns någon grund för anklagelsen. Slut citat.

Alliansens otroliga år i maktens korridorer får säkert många att undra hur deras människosyn och beskyddande av regeringsmedlemmar har gjort att mycket dolts.

Det var och är en skrämmande regim vi haft när det gäller synen på vem som värderas högt och vem som värderas lågt. Tänk bara på alla jobbskatteavdrag och hur arbetslösa genom att a-kassan legat still sedan 2001 betalat för denna människosyn.