Google

Translate blog

söndag 5 oktober 2014

Folkpartiets fula människosyn. Skräcködlan som simmade, kan den o övriga vara synerna av storsjömonster över världen, genom att vissa kan se dem likt uppspelningar från det förgångna.


Citat: Folkpartiet har inte släppt sin hjärtefråga om slopad värnskatt. Slut citat.

Ju mer man tjänar ju större ska inkomstskillnaderna synas och utöver det ska även skatteuttaget bli mindre för de som tjänar mest enligt detta. Jag önskar att Folkpartiet inte får denna möjlighet att ytterligare spä på den ekonomiska segregationen mellan de med och de utan arbete.


Citat: Nu anser sig forskare ha hittat den första dinosaurien anpassad till ett liv i vatten. Spinosaurus, en köttätare av gigantiska mått, var större än Tyrannosaurus Rex och levde åtminstone delvis i vatten där den jagade lungfiskar och hajar. Slut citat.

Jag som många har sett saker vi inte kan förklara logiskt. Men att påstå att det är spöksyner och inte förklara vad detta är blir fel. Min uppfattning är att en person i vissa sinnesstämningar kan se eller höra saker och personer från det förgångna på platser där något tragiskt eller återupprepat hänt. Dessa som jag vill kalla inspelningar på platsen kan spelas upp i evighet men enbart ses och upplevas av känsliga sensitiva personer som är i ett visst känslotillstånd av lugn och filosoferande.

Troligen kan även djur som funnits på en viss plats under lång tid även dessa ge intryck på en plats så även deras bild kan ses av vissa känsliga personer. Därav dessa syner av sjöodjur vilka har stora likheter med dinosauriesläkten.

Självfallet finns i dessa syner även många hallucinationer, inbillningar och önsketänkande. Syner då dessa djur är med all säkerhet falska eller feltolkade. Men även ovanstående är riktig tolkning.

Jag tror inte på att det går att fotografera de syner eller spela in de ljud som finns enligt ovanstående resonemang, vilket jag är övertygad om är riktigt.