Google

Translate blog

tisdag 7 oktober 2014

Banta är inte metoden, det är att äta mindre, inte äta på kvällen och att röra på sig. Målad skata nyhet, när kommer andra målade djur?


Citat: Forskarnas slutsats är att det inte tycks spela någon större roll vilken diet man väljer. Resultatet blir ungefär detsamma ändå. Slut citat.

Hur många olika slags bantningstips och dieter har inte sålt lösnummer av veckotidningar, sedan denna form av tidningsartiklar och även facktidningar inom området såg dagens ljus? 

En enkel lösning har försvårats genom att människor velat konstruera en egen dietmetod för viktminskning för att tjäna pengar på andras problem.

Visst finns metoder att snabbt gå ner i vikt men då går vikten efter denna diet eller metod oftast upp lika snabbt igen. Det finns inga genvägar, mer än det förnuftiga jag skrev i rubriken.

Hur många har inte lurats att testa den ena metoden efter den andra och fått samma resultat i slutänden ändå? Viktuppgång igen? Såvida de inte gjort som jag beskrev i rubriken.

Skrupelfria kvacksalvare och bluffmakare med fantasi har alltid funnits och snabba resultat har alltid funnits inom alla områden. Men få bestående, då bestående beror på viljan.


Se länken här på en gul skata. En omöjlighet att få någon att tro på då det är en skatfamilj. Hur skulle en hon- och han-skata utan samma DNA kunna vara gula?  Och troligen parar sig inte syskon.

En omöjlighet då det aldrig hänt förr eller någon tidigare har sett gula skator.

Jag påstår att det är photoshop som använts. Att med spray målat fåglarna vilket ska innefatta skatungarna i boet också, tvivlar jag på.

Hur många bluffnyheter går igenom i media?

Detta är ett exempel på säkert många andra som är svårare att avslöja.