Google

Translate blog

onsdag 15 oktober 2014

Det tredje världskriget närmar sig.


Världen står snart i brand igen. Nya generationer har ingen erfarenhet av krigets elände och meningslöshet. Där för tror många att Ukrainakrisen inte kan lösas utan våld. Mellanösternkrisens årtionde efter årtionde med enbart en katastrof i sikte. Syrien är kaos. USA gör vad de anser rätt och försöker stoppa eländet, men kan de lyckas?

Ryssland lever i förhoppningen om att bli en fruktad stormakt igen. Det kalla kriget återuppstår. Vi ser det på alla flygkränkningar från Ryssland.

Att protestera resulterar i tystnad. Bara det visar att världen är på väg mot katastrof.

Nedan finns några andra exempel på hot och misstankar om en världs väg mot ett tredje världskrig.


Citat: Ryssland satsar sedan ett par år enorma summor på upprustning av sina stridskrafter. Programmet, som kostar hundratals miljarder kronor, ska fram till 2020 finansiera bland annat 2,300 nya stridsvagnar, 1,200 nya helikoptrar och stridsflygplan samt hundra nya satelliter.

Nu avslöjar ministern ­som är ansvarig för Rysslands krigsindustri alltså att även kärnvapenarsenalen rustas upp. För närvarande har Ryssland 1,800 kärnvapenstridsspetsar, varav 1,600 aktiva.

--- Men Ryssland visar inte alla militära kort utan behåller några i rockärmen, säger Rogozin:

- Ska vi försöka imponera på andra länder, måste vi visa alla typer av vapen för dem? Något måste vi bevara hemligt, så att vi kan överraska vid ett kritiskt ögonblick. Slut citat.

Hoten vilka Ryssland anser gör att de måste mobilisera vet vi inte, men hoten om vapenmakt i en framtida värre kris finns nu genom detta.

Utöver det önskas enligt nedan ett slutet Ryssland där man inte ska kunna få information från oliktänkande vid en kris.


Citat: Putin vill behålla internet - men bara om det är ryskt.

Säkerhetsrådet diskuterar möjligheten att isolera den ryska webben från internationella hemsidor under krissituationer. Slut citat.

Idéer likt denna har aldrig diskuterats i västvärlden eller USA.

Varför är Ryssland så rädd för västs sätt att tänka?

Rysslands rädsla för väst under sovjettiden verkar ligger kvar fastän kommunistväldet inte finns längre. Detta gör att osäkerheten för vad Ryssland kan tänkas göra är lika stor vid en kris - eller förmodad kris - som det var under sovjettiden. Risken för ett nytt världskrig närmar sig. Mellanöstern m.fl. stater står redan i brand och denna brand är skapad av människors maktbegär.

Till slut ytterligare en kuslig nyhet som speglar framtiden och troligen - tillsammans med ovanstående - slutet på vår tids civilisation.

Det finns oräkneliga tecken på att vår tids civilisation snart går mot sitt slut så nedanstående är bara ytterligare en detalj på hur ondskan och hoten kommer.


Citat: En elitenhet inom Rysslands polis uppkallas åter efter Felix Dzerzjinskij, känd som en av den tidiga sovjetregimens mest blodsbesudlade mördare. Det är innebörden av ett dekret som president Putin skrev under. Slut citat.