Google

Translate blog

torsdag 16 oktober 2014

Grymheterna ökar och Kina tjänar stora pengar på att producera tortyrredskap. Tidigare raserade rester efter civilisationer hittas fortfarande. Nu är det snart vår som kommer att försvinna i historiens dimmor.


Tiden är grym och grymheterna är lika omänskliga som de alltid varit. Historien visar på tortyr av människor i alla tider och verksamheten idag är minst lika stor på detta ofog och bevis på människans inneboende grymhet om den får utlopp och möjlighet.

Verktygen för dessa grymheter som människor får använda i vår tid liksom förr är en stor inkomstkälla för tillverkningsindustrin på vissa platser.


Citat: Enligt Amnesty är det idag över 130 kinesiska företag som tillverkar tortyrredskapen. Det är en ökning från 28 för 10 år sedan. De flesta företagen är statliga.

Det mesta av denna tillverkning är laglig, men många av produkterna är grymma och inhumana.

Ett företag - China Xinxing Import Export - exporterade år 2012 till 40 afrikanska länder till ett värde av 100 miljoner dollar. Slut citat.

Så ser vår värld ut.

Utöver det kan vi på många platser se spåren av krossade civilisationer. Det romerska riket och det egyptiska är två ex. Men det finns många andra och snart är det troligen dags för vår.


Citat: Deep in the Cambodian jungle lie the remains of a vast medieval city, which was hidden for centuries. New archaeological techniques are now revealing its secrets - including an elaborate network of temples and boulevards, and sophisticated engineering. Slut citat.

Som ses hittas fortfarande okända civilisationer från det förflutna, lämnade städer m.m. Varför lämnades städer på detta vis? Alla civilisationer var inte goda men jag påstår att det var egoism, maktbegär och ren ondska som krossade merparten av tidigare civilisationer och istället fick vi mörka tider med förtryck. Vi kommer säkert dit igen. Redan nu uppstår förtryckaridéer i vår värld och krig följer i dess spår.