Google

Translate blog

onsdag 22 oktober 2014

Nu ska allt ses som rasism, allt som kan vara möjligt!


Som det för några år sedan skulle ses som att alla män som arbetade på dagis var presumtiva pedofiler och gjorde att få vågade anställa män inom dagisverksamheten.

Likt det för inte så länge sedan skulle hypnotiseras för att hitta dolda minnen och sedan visa hur mycket hemskt personer upplevt som barn, upplevelser av kannibalism och allt annat trams. Man planterade in s.k. minnen som inte var annat än fantasier. Det tog år innan dessa flumidéer inte accepterades som vetenskap i samhället och användes i domstolar som sanning.

Idag ska allt möjligt och omöjligt ses som rasism och stoppas. Fantasin har inga gränser för vad som ska ses som rasism.

De s.k. negerbollarna man som barn gjorde hemma av havregryn, socker, kakao o smör ska idag inte få kallas negerboll. Jag har ännu inte förstått varför. Kanske ska den nämnas färgad godisbit istället, vad vet jag.

Kanske ska man ta illa upp som vit att kallas svenne och se detta också som rasism. Har hört barn kallas detta.
När kommer kakorna finska pinnar att anses som rasistiskt uttalande?

Nu censureras Astrid Lindgrens barnböcker. Censur som knappast finns längre i samhället har återuppstått. Förr fanns filmcensur men idag kan det mest råa våld få visas - men att kalla någon för negerkung på film är eller blir förbjudet!

Att visa att asiater har sneda ögon likaså. Men att slå ihjäl människor hur som helst på film, det är helt ok…


Citat: – Vi ser att målgruppen är barnpubliken och vi tror att det kan upplevas sårande eller nedsättande för barn som ser och hör det här, säger Paulette Rosas Hott, försäljningschef för program och licensiering på SVT till SVT Kultur. Slut citat.

Man kan bara förvånat stå och ingenting förstå av vad som sker i samhället.