Google

Translate blog

fredag 7 november 2014

Praktiserar Anders Borg som fas 3are genom att arbeta gratis?


Citat: Hans uppgift blir att författa en rapport som tittar över Finlands ekonomiska utveckling de kommande åren,

--- Enligt statsrådet kommer Borg att arbeta gratis. Slut citat.

Ska detta vara ett sätt att testa hur det känns att som fas 3are arbeta gratis mot en låg ersättning från a-kassan, vars nivå legat fast minus 15 % sedan 2001? Skapat av Anders Borg med anhang i alliansen.

Ska nu Anders Borg genom att arbeta gratis få insikt i det system han varit med om att skapa genom att utnyttjas som gratisarbetande?

Nej, jag tror inte Anders Borg får a-kassa under tiden, utan istället en hög ersättning efter sin tid i regeringen vilken han inte vill mista, vilket han gör om han tar betalt för sitt eventuella arbete för finska staten.

Tyvärr har han - likt de andra avgående alliansdeltagarna i regeringen som nu föll - inte råg i ryggen till att testa att leva som de arbetslösa av idag med de levnadsmöjligheter de själva har skapat i sin lilla allians.

Anders Borg likt övriga avgående ser sig själva som mer värdefulla än t.ex. en städerska som blivit arbetslös och tvingas leva på en av alliansen skapad ynkligt låg a-kassa. Själva skulle dessa skapare av eländet aldrig göra detta!

De har skapat egna skyddsnät och kontakter som hindrar dem från att falla ner till vanliga svenskars nivå…