Google

Translate blog

lördag 8 november 2014

Alliansen börjar se rött när deras – som de ser det – ”lyckade” ekonomiska segregationsarbeten börjar brista i kanterna.


Citat: Alla barn under 18 år ska få gratis receptbelagd medicin.

Det har regeringen nu gjort upp med Vänsterpartiet om i budgetförhandlingarna.

– Alla barn ska få den medicin de behöver, det ska inte styras av föräldrarnas inkomster, säger Ulla Andersson, ekonomisk-politisk talesperson (V.) Slut citat.

Alliansen - idag inte med Reinfeldt - utan Annie Lööf i spetsen för bevarandet av den ekonomiska segregationen av svenska folket kommer att göra allt för att stoppa de rödgrönas budget.

Förslaget ovan ser de garanterat som ett sätt att förbättra levnadsstandarden och tryggheten för arbetslösa eller utförsäkrades familjer. Just därför kommer de att se förslaget som ytterligare ett rött skynke av vänsterpolitik som måste stoppas, likt höjningen av a-kassa, stoppet av utförsäkringar från sjukpenningrätten mm.

Många förslag av de rödgröna som har till syfte att förbättra för de grupper som ekonomiskt fått ett helvete med alliansens politik kommer inte att genomföras då de kommer att stoppas av alliansen och SD när väl budgeten läggs fram.

Troligen kan det resultera i regeringskris också och nyval. Ett nyval som kommer att gynna enbart ett parti, SD.