Google

Translate blog

onsdag 12 november 2014

Adel och kungar förstod inte förr att inavel och dess problem gällde för både djur och människa.


Tutankhamon vars grav de flesta hört talas om med dess påstådda förbannelse m.m. innehöll en ung Farao som inte var speciellt livsduglig.


Hans föräldrar var troligen syskon då de ansåg att Faraos blodslinje inte fick brytas. Resultat en livsoduglig avkomma. Inavel fungerar inte på djur vilket de säkert visste men inte förstod även gällde människor.

Citat: most famous pharaoh was the product of incest, and that contributed to his death at just 19, scientists have confirmed. Slut citat.


Vi har samma dumma idéer om kungahus i Europa m.fl. platser. Man gifte sig i blodsband inom släkter. Adel med adel. Högadel med högadel. Kungahus med kungahus.

Till slut blev alla släkt med alla.

Även bland bondebefolkning var gifte inom släkter vanligt. Föräldrar bestämde utefter makt och fastighetsinnehav vem som skulle gifta sig med vem inom familjerna.

Kanske detta kan förklara varför det fanns fler halvimbecilla förr, såkallade original, än vad som nu finns.

Massinvandringen i Sverige kan få ett positivt resultat, att fler mänskliga gener sprids. Men vi är ej där än. Utländska föräldrar önskar inte en svensk man till sin dotter. Utländska män får problem med släkten om de gifter sig med en svensk kvinna. Så någon integration inom detta område ses inte.

Annars kunde detta vara ett av mycket få fördelar med all flykting-, anhörig- o annan sorts tiggeri invandring m.m.