Google

Translate blog

torsdag 16 april 2015

Rasismtänkande in absurdum. Inte ens fåglar får vara ifred för överdrifterna.


Vad är inte klassat som rasistiskt i dagens Sverige? Barnböcker av Astrid Lindgren ses i dagens Sverige innehålla rasistiska ord vilka utbytts.

Frågan är om all litteratur ska censureras och omskrivas efterhand?  Storebror ser dig samhället börjar bli verklighet. Snart kanske fel ord uttalat av fel person blir rasistiskt och ett brott.

Vi har även könsneutralitet fler och fler använder begreppet Hen  då även könsord som hon och han idag kan ses som förolämpning.

Nu har även fågelnamn ändrats och färre kan namnet på våra fåglar. Censuren fortsätter i samhället målet är vad jag förmodar att inte förolämpa flyktingar med ord de kan ta illa vid sig.

Snart, kanske redan är det i lag förbjudet att använda ord  som zigenare eller neger om man inte ska riskera att hamna i mångårigt fängelsestraff. Mer och mer ses som rasistiskt idag. Men likt allt annat är även detta något i tiden som kommer att dö ut. En modetrend av brott av nya slag. Vi har sett många konstiga liknande genom tiden.
 
Glöm inte klappjakten på män på dagis. Glöm inte psykologers idé i rätterna om att hypnotisera  offer för att ta fram glömda minnen. Allt finns till överdrift en tid. Censur till överdrift ser vi idag.

Inga kommentarer: