Google

Translate blog

tisdag 24 november 2015

Ett projekt på privat initiativ vill täcka Jorden med övervakningsutrustning av rymden för att söka UFO.

Ufo har fascinerat människan sedan 1940-talet då spökraketerna florerade. Uttrycket flygande tefat kommer från denna tid.

Många påstod att de tagits upp i dessa tefat och följt med på en tur eller sett dessa flygande tefat.

Blue book kom då försvaret var rädda för att alla observationer kunde ha något med okända farkoster i luftrummet att göra och då sovjetiska sådana.
Kommunistskräcken var stor i väst och värst i USA.

Men inget har kunnat bevisas om utomjordiska farkoster eller besök under alla år. Allt har inte kunnat förklaras men säkert är många fenomen planeter, stjärnor, klotblixtar och meteoriter.

Men hoppet att något UFO om det nu kan finnas liv på andra platser där rymdfarkostfärder  av otroligt onaturlig karaktär kunnat uppfinnas för färder  över otroliga avstånd vilket egentligen omöjliggör detta har gett en privat organisation idén att täcka Jorden med övervakningsstationer för att den vägen söka UFO.

Vad man önskar är att få bekräfta är  att vi inte är ensamma och att vi troligen är under  övervakning och en hjälp  kan fås vid behov vi redan nu ser på en Jord av krig och klimatförstöring. Mycket av detta hopp har sin grund i religionen med en övervakande Gud.


Men troligen är allt dagdrömmeri. Dock inte tron på Gud vilken jag delar. Men alla vill ha en uppgift under sin tid här på jorden  och att söka efter  UFO:s  är en för en del. Det ger spänning i tillvaron och blir det förverkligat kan säkert projektet ge kunskap. Inte om UFO-bekräftelse men säkert om ljusfenomen vi ännu inte kan förstå.

Inga kommentarer: