Google

Translate blog

lördag 17 januari 2015

På Bäckaskogs slott har oförklarliga ting hänt och upplevts.


Citat: Vandringen tar sin början uppför de vindlande trapporna till norra tornet, dit Inger Lundin med sin ljuslykta leder väg genom mörkret... Slut citat.

Läs vidare genom länken ovan hur fortsättningen lyder på denna spökvandring ledd av Inger Lundin på Bäckaskog slott. Den är spännande och först vet man inte vad man ska tro. För att få en förklaring på vad historien kommer från måste man läsa artikeln varifrån nedanstående citat kommer.


Citat: Under högsäsong bor Inger Lundin själv på spökslottet Bäckaskog. Och det har även hänt att hon själv råkat ut för egendomliga företeelser på slottet.

--- Inger Lundin, har tillsammans med fotografen Lars Torstensson givit ut en bok om alla spökhistorier från Bäckaskog.

– Det mesta har jag fått berättat för mig från olika personer. Sedan har jag flätat ihop det med Bäckaskogs historia till en egen berättelse, säger Inger Lundin som även illustrerat boken Slut citat.

Vad man än tycker om spökhistorier är det spännande och fantasieggande att läsa ovanstående och säkert är boken läsvärd innan man gör ett besök på Bäckaskogs slott och kanske går med på en spökvandring, eller bör man först följa med på vandringen innan man eventuellt läser boken för att inte förstöra stämningen på vandringen?