Google

Translate blog

söndag 8 mars 2015

Naivt att försöka få kontakt om man nu tror på utomjordiskt liv.


Vi ser bara här på vår planet hur uselt alltid fred har försökt skapas. Krig och missämja är mormaltillståndet.

Hur vi kan kalla oss civiliserade när terrorister existerar som spränger sina medmänniskor, avrättar oskyldiga under parollen religion.

Människan är en vilde utan förbarmande om den får chansen mot sina medmänniskor. Makt och äventyr är normaltillståndet nu och genom historien.

Om man nu tror på utomjordiskt liv vilket jag inte gör men många andra gör. Hur kan man då vara så naiv att man tror detta liv säkert är mer civiliserade än vi själva?

Citat: Människan bör skicka ut meddelanden i rymden för att försöka få kontakt med intelligent utomjordiskt liv. Det anser forskare vid Seti-institutet i USA där man i 40 år har letat efter signaler från intelligenta civilisationer, utan resultat. Nu har de blivit otåliga. Slut citat.

Att aktivt söka kontakt med något man inte vet något om är destruktivt och en lek med hela mänsklighetens fortsatta existens. Det är som att leka med kärnkraft eller vad som helst som snabbt o enkelt kan utplåna hela mänskligheten.

Naivitet är vad som utmärker dessa forskare som aktivt söker kontakt. Sedan är det en annan sak att jag och många med mig inte tror på utomjordiskt intelligent liv och anser att deras letande aldrig kommer att leda till kontakt mer än i fantasin.