Google

Translate blog

tisdag 14 april 2015

Sökningen efter ett parallellt universum i annan dimension påbörjat av forskare vid CERN. Finns det en Gudsfamilj där var och en skapat sitt universum?


Citat: Det är möjligt att gravitation från vårt universum "läcker" ut i parallella universum, enligt forskarna. Målet är därför att upptäcka, eller till och med skapa, ett svart hål i miniformat.

Om det lyckas kommer ett helt nytt universum att visa sig, tror forskarna. Eller rättare sagt universum i extra dimensioner.

I experimentet som startas denna vecka kommer partikelacceleratorn LHC (Large Hadron Collider red. anm.) att varvas upp till nästan dubbla energinivåer jämfört med tidigare. Slut citat.

En spännande forskning har påbörjats och om denna lyckas är det bara början på sökandet av fler parallella universum  åtskilda i tid. Det finns säkert risker med denna forskning. Risken att det kan bli energibortfall till en öppning av ett annat universum eller tvärtom. Vad som då händer eller inte vet vi inte. Men något slags läckage finns säkert redan. Allt hör ihop. Troligast är att det finns oräkneliga parallella universum.

Om det finns liv i något av dessa vet ingen idag och får kanske aldrig veta heller. Jag tror på skapelsen. Gud skapade universum och troligen alla andra parallella universum. Det finns knappast en skapare för varje universum. Men vi vet inte. Teoretiskt kan det finnas en skapare för varje universum och då skulle det finnas en gudsfamilj där varje Gud skapat sitt universum.

Detta var lite tankar om verkligheten och dimensionstänkandet med parallella universum vilket är otroligt fantasieggande.