Google

Translate blog

söndag 26 juli 2015

Nasa filmade tre ljus som lämnade Jorden. Ufos påstår en del. Se film.


Tre som det kan tolkas farkoster lämnade Jorden för ett tag sedan. Nasa har filmat händelsen och den kan ses här.

Någon bluffilm är det säkert inte. Men vad som ses kan diskuteras. Det är knappast farkoster uppsända av Nasa. Men helt säkra kan vi inte vara USA sände för ett tag sedan upp en hemlig farkost vilken ingen vet vad den hade för syfte. Jag skrev om detta för ett tag sedan.

Men om det inte är Nasa som sänt upp dessa tre farkoster eller USA:s militära rymdprogram alternativt Rysslands eller annan stats , vad är det då?

Ufos som många hoppas på?

Knappast. Jag påstår att det kan visa att klotblixtar vilka är enligt mig förklaringen på många ljus i skyn vilka rör sig oregelbundet och absolut av den anledningen inte kan ha intelligent liv som Ufofarkost som förklaring även kan färdas ut från vår planet. Troligen kan  klotblixtars otroliga energi kan få dem att gå rätt ut i rymden ibland. Tyvärr kan vi inte se om ljusen i detta fall plötsligt försvann i intet vilket klotblixtar ofta gör.

 

Vi har sett ljus i skyn vilka snabbt försvunnit rakt upp efter att ha gjort konstiga oregelbundna rörelser i många år nu. Ljus vilka setts som Ufo vilket de kan tolkas som men egentligen är klotblixtar.