Google

Translate blog

onsdag 5 juli 2017

Är det revor i tiden som får medium att se energier (bilder, röster, människor i rörelse ) från förr bryta fram?

Ett medium verkar ha känslor och kan se tidigare energier eller händelser på en viss plats de besöker. De ser ett slags inspelning av en händelse eller en persons vardagliga liv på en viss plats under en gårdag ibland långt bort i tiden.

En persons dagliga vandring mellan kök och hall exempelvis. Ofta även händelser vilka var dramatiska eller tragiska. Syner vilka många kan se om dessa är i i ett visst sinnestillstånd. Avslappnat sådant. Själv har jag även några gånger hört eller sett liknande vilka säkert enligt mig kan förklaras enligt ovan. 

Inspelningar vilka sitter fast i en viss materia som ett föremål, en plats eller rörelse och kan spelas upp under några sekunder om och om igen när platsen laddas upp igen.

Jag anser inte att detta är något mystiskt eller konstigt. Ibland bryter någon händelse från det förflutna igenom och kan ses av personer känsliga för detta i ett visst avslappnat sinnestillstånd hur det går till tror jag en dag forskningen kan ge besked på..

Bilden ovan försöker visa en möjlig genomträngning av en häst.

Men som vanligt ska vi även ta upp en aktuell astronomisk nyhet i dag handlar det om:

Jupiter är den största gasplaneten i vårt solsystem och samtidigt den största planeten överhuvudtaget där.

Kändast är den för sin röda fläck i atmosfären en stor och som det verkar mycket gammal orkan som sveper runt däruppe.

Nu har mätningar gett ytterligare kunskap om Jupiter. Planeten ses nu som den äldsta av solsystemets planeter.

Jupiter är 56 miljoner år äldre än Jorden.

Vad som gett detta gap i tid kan ha följande skäl. Upptäckten av två olika järnmeteoriter visar att skapelsen av dessa skett från olika tidiga nebulosamoln. Den ena för 4,599 miljarder år sedan av ett moln. Den andra för 4,596 miljarder år sedan av ett annat moln.


Detta kan vara anledningen till gapet i ålder. Jupiter kan ha bildats av det tidiga molnet.

 Kanske det var mindre och snabbt övergående här efter det att Jupiter bildats av dess snabbt genomströmmande massa medan nästa moln var här under längre tid och tiden då räckte till för resterande planer här att bildas.