Google

Translate blog

söndag 6 juli 2008

Det finns dumma, dumskallar och så tokstollarna som är allra värst.


Tokstollarna ser vi och hör talas om då och då. Exempel på sådana är sedan gammalt de som visserligen misslyckas men ändå med alla medel försöker bevisa att förintelsen aldrig ägt rum
I dagarna har en ny tokstolle fått uppmärksamhet för sin idé om att VM 58 i fotboll aldrig ägt rum.

Jag undrar när nästa tokstolle uppenbarar sig. Kanske det kommer någon och påstår att vi aldrig haft VM i fotboll eller ishockey utan allt är falskt.

Ja sedan finns de som påstår att månlandningen 1969 aldrig ägt rum.

Säkert finns det fler som snart uppenbarar sig. Förslag på ämnen till dessa presumtiva tokstollar är att försöka bevisa och påstå att andra världskriget eller Vietnamkriget aldrig ägt rum.

Kanske ett annat förslag kunde vara om man vill vara riktigt tokig att försöka bevisa att man själv aldrig blivit född.

Gränserna för tokstollars idéer är gränslösa. Man kan le åt dem men det hemska och mystiska är att en tokstolle samlar andra tokstollar till sig och så har vi en konstellation av tokstollar. Lik andra udda knäppgökar kan då dessa tokstollar i vissa fall få ett infall att ta till vilka medel som helst för att få uppmärksamhet eller få gehör för sin snedvridna verklighetsbild. Det kan jämföras med terrorister av skilda slag.

Därför får dessa tokstollar aldrig nonchaleras utan måste bemötas hur fåniga utsagor de än hittar på. I annat fall blir fler o fler människor lurade till att gå på någon tokstolles verklighetsbild och så kan vi få ytterligare en terroristgrupp.