Google

Translate blog

fredag 27 september 2019

Bilderna på de så kallade UFO:s som släpptes förra året var aldrig menade för allmänheten.


I december 2017 och i mars 2018 släppte The New York Times tre videor de fått tillgång till som amerikanska flottans piloter tagit på några oidentifierade flygande föremål. Farkoster vilka åkte i höga hastigheter tiotusentals meter över jorden, utan som man kunde se, vingar motorer eller synliga tecken på framdrivning.


Var det flygande tefat (se bild genom länken ) eller högteknologiska drönare? Piloterna hade ingen aning och enligt ett uttalande nyligen från Navy Intelligence tjänstemän, inte heller de eller den amerikanska regeringen. 


Men det var ett misstag att allmänheten skulle se dessa tagningar. De släpptes av misstag. I dag vill de militära myndigheterna i USA att vi ska glömma dessa bilder.


Det är ju aldrig bra att sprida till allmänheten att främmande farkoster rör sig däruppe som inte kan förklaras var anledningen till att det skulle hemlighållas.


Vad det kan ha varit är (enligt mig, min anm.)  högteknologiska drönare som spionerar eller visar upp sig för att se om de kan bli upptäckta. Det kunde även vara asteroider, rymdskräp eller gasmoln i högre atmosfären på väg ner för förbränning.


Kanske klotblixtrar eller andra optiska fenomen. Men Ufo i form av utomjordiska farkoster tror jag inte på.

Bilden är en vacker fantasibild