Google

Translate blog

torsdag 2 september 2021

Journalisten Leslie Kean berättar om sina tankar efter sina möten om UFO med regeringstjänstemän i USA

 


Leslie Kean är en erfaren så kallad undersökande reporter som hittills tillbringat över 20 år med att fördjupa sig i ämnet oidentifierade flygande föremål (UFO:s).

UFO;  är nu accepterade som verkliga, säger hon. Trots observationer med mycket avancerad teknik har vi däremot ingen aning om vad det är eller var de kommer från eller hur de uppkommer.

 

Kean har själv aldrig sett ett UFO. Hennes nyfikenhet inom området har istället koncentrerats genom hennes egna nära möten och genomgångar av hundratals regeringsdokument, flygrapporter, radardata och fallstudier med bekräftande fysiska bevis och utöver det intervjuer med dussintals högt uppsatta tjänstemän och vittnen från hela världen. Allt sammantaget har stärkt hennes uppfattning   att UFO-rapporter är värda vetenskapliga studier.

 "Jag tror att vi äntligen har kommit fram till tröskeln till ett nytt paradigm", säger Kean och tillägger, Vi har sett en stor förändring sedan december 2017 då två marinvideor publicerades av militära myndigheter i USA (se bild ovan). Regeringen (USA)  har erkänt att UFO: s finns (oidentifierade flygande föremål) och att de påverkar den nationella osäkerheten och bara det är en stor förändring. Man önskar en förklaring då de kan vara främmande makters spionflyg exempelvis.

Vi har fler marinvideor av oförklarliga föremål enligt företrädare för officiell UAP Task Force (ett program inom United States Office of Naval Intelligence där det "standardiseras insamling av rapportering om UFO" om observationer av oidentifierade flygfarkoster (UAP, benämnda UFO:s.)  och beskrivs i en regeringsrapport som begärdes ut av senatens särskilda underrättelsekommitté.

 

I rapporten angavs att det inte finns några bevis för att UAP(UFO) är från USA eller är ryska eller kinesiska. Det påtalas även att vi likväl som allmänheten ska vara skeptiska till UFO. Det finns många drömmare därute som med sin fantasi försöker övertyga godtrogna om att vi haft besök från utomfordiska farkoster och varelser som dessa drömmare påstår sig ha både sett och talat med .

Jag (min anm.) anser att både ovan bild liksom många andra ickemanipulerade eller falska visar klotblixtrar i flertal fall. I övrigt andra slag av ljusfenomen, hägringar eller ex drönare.

Bild vikipedia    för att läsa intervjun i sin helhet se länk ovan i inlägget.