Google

Translate blog

torsdag 22 september 2022

USA;s marin medger att fler bilder finns på UFO:s. Bilder som av säkerhetsskäl hemlighålls.

 


Den amerikanska flottan har ett flertal videor av oidentifierade flygande föremål (UFO) - eller oidentifierade flygfenomen (UAP) som Department of Defense (DOD) kallar dem. Filmer som inte kommer att släppas till allmänheten då det skulle "skada nationell säkerhet", skrev en talesperson för marinen onsdagen 7 september 2022.

Kanske inte så konstigt de flygande föremålen bör ju vara objekt som spionerar eller testar amerikanska försvaret. För min del ser jag dem som ryska eller kinesiska (min anm.)Alternativt amerikanska testfarkoster.

Erkännandet ovan kom som svar på en begäran från Freedom of Information Act (FOIA) som lämnats in av regeringens öppenhetssajt The Black Vault varifrån det tidigare har utgetts tusentals sidor  dokument som mottagits via FOIA-förfrågningar till CIA och andra myndigheter. Black Vault lämnade in FOIA-begäran till den amerikanska flottan i april 2020 en dag efter att marinen släppt tre nu ökända videor som tagits av marinpiloter som visar högteknologiska flygplan som rör sig på till synes omöjligt sätt.

Mer än två år senare svarade myndigheten nu med ett brev där det bekräftades att fler UAP-videor finns men nekade begäran om att överlämna fler filmer på grund av nationella säkerhetsproblem. "Frisläppandet av denna information kommer att skada den nationella säkerheten eftersom den kan ge motståndare värdefull information om försvarsdepartementets/marinens operationer, sårbarheter och/eller kapacitet", skrev Gregory Cason, biträdande chef för marinens FOIA-kontor i svarsbrevet.

Helt förståeligt enligt mig. Det hade varit en annan sak om man misstänkt utomjordiska farkoster, Men det är det med all sannolikhet inte. Troligen visar de avancerat flygande nya slag av drönare(min anm.).

Cason tillade att marinen kunde släppa de tre UAP-videorna som släpptes i april 2020 endast för att videorna tidigare hade läckt ut till media och redan hade "diskuterats i stor utsträckning offentligt." Marinen ansåg att det var möjligt att officiellt släppa filmerna "utan att ytterligare skada den nationella säkerheten", skrev Cason.

Det finns fler videor av oförklarliga UFO-möten i marinens arkiv, men hur många och vad de skildrar måste förbli en hemlighet för tillfället.

Det är tydligt att den amerikanska militären tar det potentiella hotet från UAP på största allvar. I maj 2022 höll DOD sin första offentliga utfrågning om UFO sedan 1960-talet. Utfrågningen diskuterade främst en Pentagon-rapport från juni 2021 som avslöjade att amerikanska marinpiloter hade rapporterat 144 UAP -observationer sedan 2004. På senare tid meddelade DOD att de kommer att få federal finansiering för att öppna ett nytt kontor som uteslutande fokuserar på att hantera rapporter om UFO-observationer gjorda av den amerikanska armén, marinen och flygvapnet.

Vi får hoppas de kan få möjlighet att ta reda på om de är kinesiska eller ryska farkoster då det rimligtvis bör vara från dessa länder de kommer. Men naturligtvis finns fler stater de kan vara utsända från. (min anm.).Det intressanta är hur de fungerar och dess syften.

Bild wikimedia en  konstruerad bild av ett UFO ovanför Meersburg av en som heter Stefan Xp.