Google

Translate blog

torsdag 5 december 2013

En sadistisk uträknad dold agenda ligger bakom arbetsmarknadspolitiken idag, dold bakom jobbskatteavdrag och begreppet nya Moderaterna, Sveriges arbetarparti där "alla behövs".



Arbetslösheten behövs för alliansens möjligheter att förverkliga sin arbetssökarlinje, kallad ”arbetslinjen”.

I ”arbetslinjen” som ska tolkas arbetssökarlinjen, ingår att arbetssökande ska behandlas segregerande ekonomiskt och ska upplevas som utanförskapade.

Detta för att få de med arbete att se sig priviligerade genom jobbskatteavdrag. Men även få dessa att acceptera lägre löner, sämre villkor och längre arbetstider och stress.
De vet vad som händer om de blir arbetssökande, de får usel ekonomi, ses ner på av alliansen och ses som parias utan värde på arbetsmarknaden och i samhället och utnyttjas av krassa fas 3 anordnare.

Citat: Åtta procent av Sveriges befolkning är arbetslösa. Både ur ett individuellt och samhällsekonomiskt perspektiv är konsekvenserna djupt allvarliga. Men arbetslösheten påverkar också villkoren för dem som har ett arbete. Hotet om arbetslöshet gör det enklare att försämra löner, arbetstider och anställningstrygghet. Slut citat.

Ovanstående ingår i det jag länge påstått finns i alliansens politik, den dolda agendan.

Alliansens fula trick att kalla sig arbetarparti med motiveringen att det ska tolkas av mindre politiskt intresserade som att de bryr sig om alla med arbete är en bluff, sanningen är ovanstående citat. Som arbetssökande ses du inte som arbetare utan som parasit, som sjuk ses du också som parasit.

Uttrycket att ”alla behövs” - även det skapat av moderaterna - är av samma usla slag, en slogan att lura ovan nämnda icke politiskt intresserade att rösta på alliansen 2014.

Betydelsen är densamma som för sloganen ”arbetarpartiet” i moderaternas tappning.
De med arbete behövs, andra behandlas som det de - enligt moderaterna - är, som skit ekonomiskt och segregeras som detta i sista anhalten, fas 3.

Sjuka skuffas ner i socialbidragsberoende efter utförsäkring och hamnar snart i en ny sjukperiod, för att senare utförsäkras igen.