Google

Translate blog

söndag 26 januari 2020

Kan ufo-rapporters publicitet skada säkerhetsläget för USA


Den amerikanska flottan erkände sig ha   information som rör ett under 2004 möte mellan USS Nimitz och okända antennförsedda objekt (om nu inte detta är fake news min anm.) 


Marinen sa sig ha tre UFO-videor en från 2004 vid mötet med USS Nimitz och två från 2015 på oidentifierade flygande föremål. Materialet är för närvarande märkt och klassificeras som topphemligt under Executive Order 13526 och har klassificerats hos myndigheterna som att ett frisläppande av detta material skulle orsaka exceptionellt allvarlig skada för den nationella säkerheten i USA. "


Om det är sant (min anm.) att dessa uforapporter är filmade är det inte konstigt att de är topphemligt material. Troligen är det topphemliga testflygningar av nya slag av drönare. Bara det att det finns antennliknande delar på dessa objekt visar att de har sitt ursprung från någon myndighet eller stat på Jorden. Utomjordiska farkoster kommer knappast till vårt luftrum med synliga antenner de har säkert mer tekniskt avancerad utrustning annars skulle de aldrig kunnat resa hit.


Så det är inget konstigt att USA vill hemlighålla rapporten eller inte släppa dessa filmer. Det konstiga är att information om dessa möten med testflygning av nytt flyg eller spionverktyg kommit ut i media. Om det nu inte är såkallad fake news.

 Misstanken kan finnas då jag inte förstår varför marinen säger sig ha dessa filmer och samtidigt att de är hemligstämplade. Det skapar ju bara rykten bland allmänheten.

Bild från pixabay.com  på moln som kan missuppfattas som ett ufo.