Google

Translate blog

lördag 6 juli 2019

USA-piloter har rapporterat om Ufo fenomen. Men vad var det?


I juli 2019 jubilerade UFO Network (MUFON) sina 50 år i sitt undersökande och sin forskning om fenomenet oidentifierade flygande föremål.


Jan Harzan MUFONS verkställande direktör har sade följande i ett inlägg i augusti 2013.


”Jag har sett dessa farkoster. Jag vet att de är verkliga. Jag kan inte berätta var de kommer ifrån. Jag vet inte om de är våra eller tillhör någon annan eller vad. ”Men de är farkoster med avancerade teknologi”.


Nyligen publicerades en film och en rapport om att under utbildning av US navy piloter dessa vid manövrar med sina plan 2014 och 2015 rapporterade ett flertal UFO-observationer.


Det kan vara intressant att undersöka varför just piloter under utbildning såg detta. Följ medföljande länk och läs mer och se en bild av vad dessa piloter såg.


För min del tror jag inte på utomjordiskt ursprung utifrån dessa fenomen. Istället är jag övertygad om att flertalet observationer är på klotblixtrar. Deras snabba och ryckiga rörelser hit och dit visar på naturfenomen anser jag. Sedan finns synvillor, flygplan, ballonger, meteoritnedslag i atmosfären  och förfalskade bilder. Men piloternas syner och bilden är säkert inte förfalskad utan visar på en klotblixt (anser jag).


Men naturfenomen som ger upphov till dessa ljusfenomen bör fortsatt undersökas.