Google

Translate blog

måndag 29 september 2008

Alliansens agenda sök jobb, det ska löna sig att arbeta, ljungar hånfullt för alla som söker men inget får.


En politik som har som mål att segregera de som inte har arbete, är sjuka och pensionerade bör inte ha majoritetens stöd i ett demokratiskt samhälle. Detta har dock Alliansen som för en politik där man hånar arbetslösa med orden att du ska söka jobb, om du får något skiter vi i men du ska söka och söka och utöver det segregeras skattemässigt och ha låg ersättning.


Det ska löna sig att arbeta, får du inget jobb bryr vi oss inte, du blir i alla fall ett varnade exempel för de som vantrivs med sitt arbete och funderar på att säga upp sig. Se hur vi behandlar de arbetslösa och var glad att du har ett jobb och inte hamnar bland dem, blir andemeningen från Alliansen till svenska folket. En enda sak ska man dock säga om Alliansen som de gjort och som få regeringar gjort genom tiderna.

De har varit ärliga. De sa öppet hur de skulle förändra Sverige innan valet. De hade en agenda, folk röstade ändå fram dem. De har följt denna agenda utan förbarmande med de sämst ställda oberoende av oppositionens varningar. DE har hårt och skoningslöst segregerat svenska samhället men ändå påstått att deras politik är motsatsen till segregation. Otroligt? Nej, segregation betyder inte samma sak för medel och överklass som för de som drabbas i underklassen. Så även här har de öppet fört fram sin agenda. Enfrågealliansens mantra ljuder hånfullt för alla som söker jobb och inget får. Mantrat Sök jobb. Det ska löna sig att arbeta.
Kanske detta är ett sundhetstecken och ett uppvaknande som är på väg.
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=157928



Nya stotelismen var vägen, Thomas af Aquino var redskapet.

Detta när Rom o katolska kyrkan samlade härarna mot de evangelistiska irrlärorna som resulterat i religionskrig, läs protestantismen. Tiden var 1600-talet, häxprocesserna florerade, liksom krigen, det var en orolig tid.

Det var den snabbt uppväxande jesuitorden som förde kampen vidare mot det hägrande målet återupprättandet av Roms världsvälde.

Men då även protestanterna behövde en starkare grund att stå på antog man med början i Tyskland skolastiken och så blev det status que, i filosofiskt hänseende mellan jesuiter (katoliker) och protestanter.

I Sverige blev skolastikens föregångare Johannes Rudbeckius och Johannes Canuti Lenaaeus två professorer som just hemkomna från Tyskland utnämndes till professorer i Uppsala.