Google

Translate blog

onsdag 6 augusti 2008

Sluta kopulera som galningar och lägg energin istället på att få bort Alliansen vid nästa val.


Elisabet Grundtvig: män bli kyska sa hon, i en tid då man i samhället höjde rösten för sexualliberalism då även kvinnor började anses ha sexuella behov och man med detta hoppades att kvinnan skulle bli friare i detta hänseende så männen slapp gå till prostituerade. Grundtvig levde mellan 1856-1945.
Hon var danska och mycket engagerad i kvinnofrågor.

Hon uppmärksammades i den så kallade sedlighetsfejd som uppstod under 1880 talet.
I sin skrift Kvinnan och samfundet som hon var chefsredaktör för gick hon till angrepp mot talesmännen för fri sexualmoral.

Männen borde bli trofasta och kyska liksom kvinnorna. Då skulle förförelse, prostitution och en hög hemlösa barn slippa födas ansåg hon.

Läser att vårdbehovet och kostnaderna för detta kommer att öka rekordartat i framtiden.
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=156017
Svenskarna blir äldre och äldre och en stor generation av svenskar går i pension. Det är problem som bör lösas med invandring av arbetskraft om alla svenskar mot all förmodan plötsligt har jobb.

Men så länge det inte är så ska ingen invandring av arbetskraft ske. Skulle Alliansen sitta kvar vid makten löses det säkert på annat sätt med samma skatterabatt som för städning nu. Den som har råd kan anställa en hemvårdarinna och utöver det ha privat sjukförsäkring likt i USA.

De som ej har råd får enklast möjliga vård och uppmanas att söka jobb så de kan betala för en bättre vård. Resten får skylla sig själva om de inte söker jobb och får de inget får de skylla sig själva. Alliansens politik kommer säkert att fotsätta på samma vis som nu och då är detta en trolig utveckling.

Men hur man än tolkar verkligheten så visar Alliansen dock på betydligt hårdare tag mot de sämst ställda än man spår eller någonsin anade att svenska folket skulle acceptera. Man chockas ofta och snart är de igång igen med nya förslag av försämringar för de svaga. Så jag hoppas vi slipper denna människosyn efter nästa val. Men det beror ju på om svenskarna i majoritet önskar hårdare tag eller mänsklig behandling av sina medresenärer i det svenska samhället.