Google

Translate blog

söndag 28 september 2008

Upprop du arbetslöse kämpa för ditt människovärde ge inte upp!


Samhället är hånfullt mot dig. Hur många avslag på jobbansökningar du än får kräver samhället att du fortsätter söka.

Politiken går ut på att du ska behandlas som parasit och nu har ditt arbetslöshetsstöd minskat och kommer att minska än mer i framtiden på grund av inflation.

Skattelättnader anses du inte vara i behov av. Arbetslinjen kallas detta och den innebär inte som vi vet att det garanterar arbete för den som söker arbete. Den innebär bara att du ska söka jobb.

Får du inget vilket är troligast om du är äldre och varit arbetslös länge ska du fortsätta att känna dig som utanför samhället och vara segregerad från samhället.

I en snar framtid sätts du i samhällstjänst och får arbeta för samma ersättning som du nu försöker leva på som arbetslös.

Du blir rättslös på arbetsmarknaden.

Men ge inte upp!

Du är en människa och har samma värde som de som ser ner på dig.

Vi är alla lika skillnaden är slumpen när det gäller var vi är.

Den som hånas eller den som hånar. Oförståendet från alla partier speglar människan av i dag.

Människan ideal i dag är inte solidaritet utan individualism att i första hans se till att förverkliga sina möjligheter.

Den som inte får några möjligheter av olika anledningar eller inte har tron på sig själv hamnar utanför och ska enligt normerna i dag ses ner på och ses som en varningsklocka för alla som riskerar att hamna utanför.

Då går många kvar på sina arbeten som de egentligen är totalt olämpliga för fysiskt eller psykiskt. Detta då de förstår hur de med skadeglädje behandlar de som kommit utanför men som de innerst inne är rädda för att hamna bland.

Stå på er alla arbetslösa ni är Människor och har ett människovärde likt alla andra fast det kan vara svårt att tro med dagens politiks urskiljning av Sveriges folk värdemässsigt.